Κάλαϊτζιτς: «Κόσμος και παίκτες μαζί, θα πάρουμε το ματς»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τόνισε ότι το ματς της Κυριακής είναι υπόθεση των παικτών του ΟΦΗ ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του… σκάουτινγκ για τον Ρικάρντο Σα Πίντο.

Ο νυν τεχνικός του ΟΦΗ πέρασε από την Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να λέει πως: «Μόλις χθες το βράδυ έμαθα ότι θα είναι ο νέος προπονητής. Πέρυσι ήταν για ένα διάστημα στο Βελιγράδι, μίλησα με έναν φίλο μου που τον είχε προπονητή. Μου είπε πως είναι καλός προπονητής και καλός άνθρωπος. Στον Ερυθρό Αστέρα είχε πολλά οικονομικά προβλήματα η ομάδα και δεν μπορούσε να κάνει δουλειά. Πιστεύουμε όλοι πως θα κάνει κάτι γιατί η ομάδα χρειάζεται μια αλλαγή. Σίγουρα πιστεύω και εμείς να ξυπνήσουμε και να δώσουμε στον κόσμο τη νίκη με ένα αντίπαλο που είναι ντέρμπι».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, ο Σέρβος μέσος του ΟΦΗ τόνισε στην εκπομπή του συνδέσμου «Snakes 4» πως «το παιχνίδι σίγουρα είναι δύσκολο γιατί είναι ντέρμπι. Δεν υπάρχει φαβορί αλλά πιστεύω πολύ πως θα το πάρουμε, Σίγουρα δουλεύουμε καλά και πολύ στην προπόνηση και πιστεύω και με το νέο προπονητή θα είμαστε πιο δυνατοί».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς στον AthleticRadio 104,2

Για το αν θα προλάβει να δώσει το στίγμα του μέχρι την Κυριακή: «Ισχύει αυτό. Θα έρθει και σίγουρα μέσα σε 2-3 προπονήσεις δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Πρέπει και εμείς να τον βοηθήσουμε πολύ. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να το πάρουμε εμείς. Καταλαβαίνουμε όλοι μας πως δεν είμαστε μέχρι τώρα αυτό που έπρεπε και με μία νίκη θα αλλάξει η ψυχολογία για να βρεθούμε στο σωστό δρόμο. Με έναν καινούργιο προπονητή που θα έχει να δώσει κάτι διαφορετικό. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει μόνοι μας να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύω πως σίγουρα θα φέρει κάτι διαφορετικό αυτός ο προπονητής. Δούλεψε σε μια μεγάλη ομάδα στην Πορτογαλία, ήταν μεγάλος παίκτης και πιστεύω θα βοηθήσει»

Για το αν υπήρχε πρόβλημα με τον Παύλο Δερμιτζάκη: «Όλοι μαζί ήμασταν ένα και όλοι πρέπει να πάρουμε την ευθύνη. Κάποια πράγματα δεν έβγαιναν μέσα στο γήπεδο και έπρεπε να αλλάξει κάτι. Σε πολλά παιχνίδια όπου έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, δεν ήμασταν και τυχεροί. Σίγουρα, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα για τον προπονητή αν γινόταν αυτό μέσα στο γήπεδο».

Για τα άσχημα αποτελέσματα του ΟΦΗ με υποδεέστερους αντιπάλους: «Το κοιτάτε λίγο διαφορετικά. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Σίγουρα, παίξαμε με ομάδες που έπρεπε να πάρουμε νίκες. Παίξαμε όμως και με καλές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Αστέρας Τρίπολης όπου κάναμε καλές εμφανίσεις. Κάθε ματς είναι διαφορετικό και δεν μπορείς να λες πως αυτό το ματς θα το κερδίσουμε και αυτό όχι».

Για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη: «Το παιχνίδι σίγουρα είναι δύσκολο γιατί είναι ντέρμπι. Δεν υπάρχει φαβορί αλλά πιστεύω πολύ πως θα το πάρουμε, Σίγουρα δουλεύουμε καλά και πολύ στην προπόνηση και πιστεύω και με το νέο προπονητή θα είμαστε πιο δυνατοί. Θα τα δώσουμε όλα και αξίζουμε όλοι μαζί, κόσμος και παίκτες να το πάρουμε. Θα κριθεί στην θέληση και στο πάθος. Πρέπει να το πάρουμε το παιχνίδι. Ο προπονητής δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό το παιχνίδι. Αν παίξουμε όπως πρέπει θα το πάρουμε. Θα μας βοηθήσει και ο κόσμος πολύ. Όλοι μαζί θα το πάρουμε».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Εμείς ξέρουμε τι γίνεται. Μέσα στα αποδυτήρια δεν υπάρχει πρόβλημα. Σίγουρα μια νίκη θα αλλάξει τα πράγματα και ο κόσμος όπως και τώρα θα δίνει και στην συνέχεια βοήθεια. Δεν δώσαμε χαρά στον κόσμο και ελπίζω από το επόμενο παιχνίδι να αλλάξει αυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook