Συγχαρητήρια από την ΠΑΕ ΟΦΗ στο σύλλογο «Ελπίδα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων  λειτουργίας της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, του συλλόγου ¨Ελπίδα¨, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μανθος Πουλινακης, εκπροσώπησε την ΠΑΕ στην επετειακή εκδήλωση που έγινε χθες στο Μέγαρο Μουσικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου Ελπίδα και συγχαίρει την ψυχή της θεάρεστης αυτής προσπάθειας, την κα Μαριαννα Βαρδινογιαννη, η οποία τόσα χρόνια στέκεται δίπλα στα παιδιά με καρκίνο.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θα συμμετέχει ενεργά και στην εκστρατεία που ετοιμάζεται για τη δημιουργία Τράπεζας Μυελού των οστών μέσα από μια σειρά από σχετικές ενέργειες που θα οργανωθούν στο Ηράκλειο.

Μέχρι σήμερα πάνω από 1000 οικογένειες με παιδιά που ασθενούσαν από όλη την Ελλάδα έχουν ήδη φιλοξενηθεί στον ξενώνα της ¨Ελπίδας´ , τον οποίο επισκεφθήκε πέρσι τα Χριστούγεννα, η ομάδα του ΟΦΗ και διαπίστωσε από κοντά την τεράστια προσπάθεια ζωής που έχει σώσει 670 παιδιά.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ εύχεται τα 20 χρόνια αυτά να είναι μόνο η αρχή ενός φιλανθρωπικού έργου το οποίο θα συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια να προσφέρει ελπίδα στην ελληνική κοινωνία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook