Τι είπε ο Δερμιτζάκης για τον Σα Πίντο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε στην εφημερίδα Goal για τον Ρικάρντο Σα Πίντο αλλά και για το 3ωρο τετ α τετ που αποκάλυψε χθες το Gentikoule.

Αρχικά ο Παύλος Δερμιτζάκης είπε ότι: «Ο Σα Πίντο ήρθε διαβασμένος. Ξέρει ότι ήρθε σε έναν σύλλογο με δυναμική και ξέρει πως η πίεση είναι πολύ μεγαλύτερη σε μία ομάδα που διαθέτει φανατικό και πολυάριθμο κοινό, όπως είναι ο ΟΦΗ. Γνωρίζει ότι αναλαμβάνει μία ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις και επίσης είχε γνώση των αδυναμιών, όπως είναι το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Μου είπε ότι χρειάζεται μία νίκη για να φτιάξει η ψυχολογία».

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του Πορτογάλου, ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε με τα καλύτερα λόγια επισημαίνοντας ότι «είναι πολύ ωραίος τύπος και ευχάριστος. Μπορείς να μιλά κάποιος με τις ώρες μαζί του για το ποδόσφαιρο».

Σχετικά με το τι είπαν, ο Παύλος Δερμιτζάκης υπογράμμισε πως: «Του μίλησα για την ομάδα και σε ποιους τομείς χρειάζεται βελτίωση από τη δική μου οπτική γωνία. Ζήτησε να μάθει τι περιελάμβαναν οι καθημερινές προπονήσεις και αναλύσαμε όλα τα παιχνίδια. Τον ενημέρωσα για τη δική μου μεθοδολογία και πώς δουλεύαμε όλο αυτό το διάστημα. Με ρώτησε συνολικά για το ποδοσφαιρικό τμήμα αλλά και για τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook