Με πίστη για νέο ξεκίνημα κόντρα στον Εργοτέλη

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Νέος προπονητής, νέος αέρας και νέα ελπίδα για τον ΟΦΗ. Ελπίδα για νέο ξεκίνημα αρχής γενόμενης από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη ολοκληρώνει σήμερα ο ΟΦΗ με τον Ρικάρντο Σα Πίντο να μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του πλην του τιμωρημένου Μακρή.

Στον ΟΦΗ με την έλευση του νέου προπονητή πιστεύουν και σε αλλαγή στο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα αλλά και σε νίκες οι οποίες δεν έχουν έρθει ακόμα. Ο Πορτογάλος μαγικό ραβδί δεν διαθέτει για να αλλάξει πολλά μέσα σε δύο μέρες και έτσι το αυριανό παιχνίδι εν πολλοίς θα κριθεί από το πάθος και την θέληση των παικτών.

Η νίκη παραμένει άγνωστη λέξη για την ομάδα εδώ και 7 αγωνιστικές και όσο δεν έρχεται τα πόδια ολοένα και θα βαραίνουν κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν οι παίκτες οι οποίοι παρουσιάζονται προετοιμασμένη και πεισμωμένοι ώστε να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη.

Mε προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 17:00 θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία των παικτών του Σα Πίντο για την Κυριακάτικη αναμέτρηση.