«Ασπρόμαυρος Τύπος»…Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Sportday: Υπέγραφε κι έπιασε δουλειά ο Σα Πίντο
ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΦΗ
Υπέγραφε κι έπιασε δουλειά ο Σα Πίντο Υπό τις οδηγίες του Ρικάρντο Σα Πίντο διεξήχθη η χθεσινή προπόνηση του ΟΦΗ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε νωρίτερα για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη και ακολούθως έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά.
Ο Σα Πίντο σημείωνε διαρκώς στο ντοσιέ που κρατούσε και δεν δίσταζε να διακόπτει την προπόνηση, όποτε έκρινε απαραίτητο, προκειμένου να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του.
Οι αποφάσεις του 41χρονου προπονητή για τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αλλά και της αποστολής, στο αυριανό ντέρμπι με τον Εργοτέλη αναμένεται να παρθούν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.
Το βασικό ερώτημα είναι ποιος θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Γιώργου Μακρή. Δεν αναμένεται να υπάρξουν, πάντως, δραστικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Ο Γιάννης Ταουσιάνης. ο οποίος ήταν ο βοηθός του Παύλου Δερμπζάκη και είχε την επίβλεψη των προπονήσεων τις τελευταίες ημέρες, αποχαιρέτησε τους παίκτες πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης.
Δείτε και σήμερα Σάββατο 19 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: Ο Σα Πίντο ήρθε με γεμάτες τις μπαταρίες στον ΟΦΗ
Ο Σα Πίντο ήρθε με γεμάτες τις μπαταρίες στον ΟΦΗ και έχει πέσει στην κυριολεξία με τα μούτρο στη δουλειά Την Πέμπτη είχε τρίωρη συνεργασία με τον Παύλο Δερμιτζάκη, ενώ χτεs το είπε τηλεφωνικά για αρκετή ώρα με τον Φερνάντο Σάντος. Προσπαθεί να «φακελώσει» τόσο την ομάδα του όσο και τους  άμεσους αντιπάλουςτ ου ΟΦΗ.
Οι διοικούντες την κρητική ομάδα ρώτησαν τον Πορτογάλο προπονητή πότε θέλει να προγραμματίσουν τη συνέντευξη Τύπου γιο την επίσημη παρουσίασή του και η απάντηση που έδωσε ήταν ότι «δεν έχουμε ώρα για δηλώσεις, προέχει η ανάλυση του Εργοτέλη».
ΦΩΣ: Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε χθες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ο Ρικάρντο Σα Πίντο.
Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε χθες στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος προπονητής πήγε στο ΒΑΚ μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του προγράμματος και με τον βοηθό του, Τιάγκο Μουτίνιο, οργάνωσαν το πρόγραμμα των τελευταίων προγραμμάτων πριν από.
το αυριανό ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο «Γεντί Κουλέ».
Ο 41 ετών τεχνικός, μάλιστα, υπέγραψε και τα τελευταία έγγραφα που ήταν απαραίτητα και ακολούθως η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία της μαζί του: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός που έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης, και από τις δύο πλευρές, για ένα ακόμα έτος».
Ακολούθως ο Πίντο φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ και προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές του. Ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός, έδινε συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του, ενώ στο περιθώριο του προγράμματος είχε τετ α τετ με τον Νίκο Μαχλά, ο οποίος τον ενημέρωνε για το καθετί που είχε απορία. Κρατούσε διαρκώς στα χέρια ένα σημειωματάριο, πάνω στο οποίο ήταν αναγραμμένα όσα είχε προετοιμάσει για το χθεσινό πρόγραμμα. Η σημερινή προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία πριν από το ντέρμπι με τον Εργοτέλη, θα πραγματοποιηθεί στις 17.00, στο «Γεντί Κουλέ». Χθες όλοι πήραν μέρος στο πρόγραμC ν / Διαρκή ενημέρωση από τον Νίκο Μαχλά είχε ο Σα Πίντο στη χθεσινή πρώτη του προπόνηση στο Ηράκλειο μα, το οποίο περιλάμβανε παιχνίδια με μπάλα και ασκήσεις τακτικής. Αλλο πρόβλημα πλην του τιμωρημένου Μακρή δεν υπάρχει. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, ύστερα από σχεδόν ένα μήνα εκτός δράσης, δείχνει να θέλει να αγωνιστεί πώς και πώς στο αρχικό σχήμα.
Δείχνει μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται ο Σα Πίντο να τον χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα.
• Χθες έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος παίκτης του ΟΦΗ, Μάρκος Μαμάκας. Η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ στο άκουσα της . θλιβερής είδησης του θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μάρκου Μαμάκα εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook