Παπάζογλου: “Υποτιμούμε τους εαυτούς μας”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη τόνισε ότι η έλευση του Σα Πίντο θα αλλάξει τον ΟΦΗ και εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπάζογλου:

«Ήμασταν συγκεντρωμένοι και θέλαμε πολύ το ματς. Για άλλη μια φορά υποτιμούμε τους εαυτούς μας. Ο αντίπαλος με ένα σουτ στην εστία έβαλε ένα γκολ και εμείς παρά την προσπάθεια δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Με τη δουλειά και μόλις έρθει η πρώτη νίκη, η ομάδα θα πάρει τα πάνω της. Ο κόσμος θέλει μία νίκη, εμείς θέλουμε μία νίκη, έχουμε φτάσει στην 8η αγωνιστική και ακόμα δεν έχουμε νικήσει. Έχουμε καταβάλει τεράστια προσπάθεια και η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη. Ελπίζω να πάρουμε στη συνέχεια αυτό που μας αξίζει γιατί μας αξίζουν πολλά.

Η αλλαγή του προπονητή θα αλλάξει πολλά πράγματα μέσα στην ομάδα. Είναι ένας άνθρωπος που δείχνει να του αρέσει η σκληρή δουλειά και αυτό που κάνει. Θα προσπαθήσουμε να δίνουμε το 100% στις προπονήσεις και στους αγώνες και νομίζω θα τα καταφέρουμε. Είναι ένας άνθρωπος που είναι παθιασμένος και ζει τη δουλειά του. Αν περάσει αυτό το στοιχείο στην ομάδα θα μας κάνει πολύ καλό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook