Σχόλια και συμπεράσματα από τα στατιστικά του αγώνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σημαντικά σχόλια προκύπτουν από την στατιστική ανάλυση του παιχνιδιού της Κυριακής στο “Γεντί Κουλέ”. Τα λίγα σουτ, τα πολλά (και ανούσια) γεμίσματα και η κατοχή της μπάλας.

Έπειτα από ένα 90λεπτο, ο ΟΦΗ έμεινε στο 1-1 με τον Εργοτέλη και μέσα από τους πίνακες των στατιστικών προκύπτουν διάφορα αξιόλογα και σημαντικά συμπεράσματα που τίθεται στην διάθεση όλων.

Για αρχή, μπορούμε να δούμε ότι ο ΟΦΗ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας ωστόσο δεν απείλησε τον Εργοτέλη όπως θα έπρεπε για ένα εντός έδρας παιχνίδι: Οι ποδοσφαιριστές του έκαναν μόλις 4 σουτ – 2 εντός, 2 εκτός περιοχής – ενώ ο Εργοτέλης σκόραρε με το μοναδικό (!) σουτ που έγινε μέσα από την περιοχή του Δασκαλάκη. 

Ο ΟΦΗ κυκλοφόρησε αρκετά την μπάλα και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι είχε σχεδόν τις διπλάσιες πάσες από τους παίκτες του Εργοτέλη – 76 εκείνος, 45 οι φιλοξενούμενοι – ενώ είχε και περισσότερα κλεψίματα από τους φιλοξενούμενους.

statistika

Παράλληλα, αποτυπώνεται και από τους αριθμούς ότι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επιχείρησαν αρκετά “γεμίσματα” προς την περιοχή του Αθανασίου, 27 συγκεκριμένα από τα οποία, μόλις, τα 8 μπορούν να θεωρηθούν πετυχημένα.

statistika1

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook