«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: Το χαρτάκι επιθυμιών

Νέα ήθη κι έθιμα στον ΟΦΗ. Ο Σα Πίντο παρέλαβε χθες γραμμένα τα χαρτάκια που είχε δώσει προχθές λευκά στους παίκτες, ζητώντας τους εκείνη την ημέρα να γράψουν ο’ αυτά τι θέλουν από εκείνον και την ομάδα. «Οπως εγώ θ’ ακούσω τις επιθυμίες σας, έτσι κι εσείς θέλω ν’ ακούτε εμένα» τους είπε ο Πορτογάλος τεχνικός, ζητώντας τους να μπουν από το Γ λεπτό δυνατά στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό και να μη δώσουν χώρους στους γηπεδούχους. Στα αγωνιστικά ο Γκαλέτι δεν προπονήθηκε ούτε χθες λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς και δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση.

Sportday: Ετοιμάζεται για Καραϊσκάκη ο Γκαλέτι
Η επιστροφή του Λουτσιάνο Γκαλέτι στο Καραϊσκάκη, θα είναι σίγουρα το σημείο αναφοράς στο παιχνίδι της Κυριακής του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.
Αν και ο Αργεντινός μέσος νιώθει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, όλα δείχνουν ότι θα τεθεί στη διάθεση του Ρικόρντο Σα Πίντο. Και ο ίδιος ο Γκαλέτι θέλει πολύ να αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μια και έχει εξαιρετικές αναμνήσεις από το γήπεδο, αλλά και από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Είναι βέβαιο, μάλιστα, ότι ο έμπειρος μέσος θα τύχει θερμής υποδοχής από τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους.
Η προετοιμασία του ΟΦΗ συνεχίζεται με μοναδικό σίγουρο απόντα τον Περογαμβράκη. ο οποίος έχει υποστεί εξάρθρωση ωμοπλάτης (φαβορί για τη θέση του είναι ο Κουτσιανικούλης). 0 Βερόν ξεπέρασε το αιμάτωμα και θα βρίσκεται στην διάθεση του Σα Πίντο. όπως και ο Μακρός, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ρίξει το βάρος στην πειθαρχία και είναι πιθανό να παρατάξει ένα ΟΦΗ με αλλαγές στο Καραϊσκάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook