«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 26 Οκτωβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday:«Γεμίζει» το κέντρο
«Γεμίζει» το κέντρο Ο Ρικάρντο Σα Πίντο βρίσκεται λίγο καιρό στην Ελλάδα, αλλά ξέρει πολύ καλά τι εστί Ολυμπιακός και τι κινδύνους διατρέχει αν τον αντιμετωπίσεις με χαλαρότητα Ολα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Πορτογάλος θα παρατάξει τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη με ενισχυμένο κέντρο, δυνατότητα που προσφέρεται με την επιστροφή του Μακρή από τιμωρία. Ο υψηλόσωμος άσος θα παίξει σίγουρα μπροστά από τους δύο στόπερ αλλά από κει και πέρα ο Σα Πίντο δεν έχει φανερώσει τις σκέψεις του. Χθες δοκίμασε στη μεσαία γραμμή ακόμα και τους Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλο, ενώ υποψήφιος για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής είναι και ο Κάλαϊτζιτς.
GOAL: Με Γκαλέτι και κέντρο-«τανάλια»
Η παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι στη χθεσινή προπόνηση εξασφαλίζει και την παρουσία του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως ο Αργεντινός θα είναι ο κρυφός άσος που θα τραβήξει ο Σα Πίντο στο Καραϊσκάκη.
Ο Γκαλέτι θα κερδίσει το χειροκρότημα των «ερυθρόλευκων» οπαδών, πιθανότατα μπαίνοντας στο παιχνίδι ως αλλαγή, καθώς τακτικά ο Πορτογάλος κόουτς έχει καταλήξει σε ένα αμυντικογενές σχήμα. Σε ένα σύστημα 4-5-1 προσανατολίζεται ο τεχνικός του ΟΦΗ, με τον Παπάζογλου στην κορυφή, τους Κουτσιανικούλη και Λαμπρόπουλο στα άκρα και τρεις ανασταλτικούς χαφ (Βερόν, Καλάϊτζιτς, Μακρή) να προσπαθούν να αναχαιτίσουν τις επιθετικές ενέργειες τω αντιπάλων.
ΦΩΣ: Επιστροφή Γκαλέτι στο Καραϊσκάκη
Στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε και αποθεώθηκε από τον κόσμο, το Καραϊσκάκη, θα επιστρέψει ο Λουτσιάνο Γκαλετι. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ προπονήθηκε κανονικά χθες και εκτός απρόοπτου θα είναι στην αποστολή των Κρητικών για το αυριανό ματς. Έτσι αφενός θα απολαύσει για μία ακόμα φορά την αγάπη του «ερυθρόλευκου» κοινού και αφετέρου θα ηγηθεί της προσπάθειας του ΟΦΗ να κάνει μία αξιοπρεπή εμφάνιση στην καυτή έδρα του Ολυμπιακού, ο οποίος βέβαια είναι σε καταπληκτική κατάσταση και το αποδεικνύει όπου και αν παίζει, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πάντως, η συμμετοχή του θα ξεκαθαρίσει σήμερα, καθώς ο προπονητής Σα Πίντο τον υπολογίζει για τα επόμενα παιχνίδια περισσότερο από ό,τι με τους «ερυθρόλευκους».
Το μοναδικό πρόβλημα για τον προπονητή των Κρητικών είναι ο τραυματίας Περογαμβράκης. Σήμερα το πρωί θα γίνει μία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή. Η αναχώρηση για την Αθήνα είναι προγραμματισμένη σήμερα το απόγευμα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει αύριο τον ΟΦΗ με ενισχυμένο κέντρο, καθώς θεωρεί ότι είναι ο μοναδικός τρόπος για να σταματήσει, αν γίνεται δηλαδή να σταματήσει, τον Ολυμπιακό αυτής της περιόδου. Στην αποστολή μετά από καιρό αναμένεται να είναι και ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος απουσίαζε από τα προηγούμενα παιχνίδια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook