Σα Πίντο: “Μπροστά μας έχουμε πολύ δουλειά”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο ΟΦΗ στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο Σα Πίντο.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος τεχνικός είπε:

«Η ομάδα μου άρεσε στα πρώτα 45 λεπτά, είχε οργάνωση, μπορούσαμε να αλλάζουμε την μπάλα και αυτά κρατάω από το πρώτο ημίχρονο. Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, οι ποδοσφαιριστές που έχει είναι πολύ καλοί και μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι ανά πάσα στιγμή.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει πολλές ευκαιρίες και να φτάσει στη νίκη. Δεν ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο με την οργάνωση που έπρεπε. Μπροστά μας έχουμε δουλειά και ελπίζω στο μέλλον να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και στα 90 λεπτά. Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και εκεί τελείωσαν όλα.

Ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει η κατάσταση. Κάναμε και τις δύο αλλαγές με τον Όγιος και τον Κουτσιανικούλη που είναι γρήγοροι, προσπαθήσαμε να παίξουμε στην κόντρα επειδή ο Ολυμπιακός πίεζε, αλλά πάλι δεν καταφέραμε να γίνουμε όσο απειλητικοί θέλαμε.

Όταν δεχτήκαμε την αποβολή με τον Μπούρμπο, μείναμε με παίκτη λιγότερο και ήταν δύσκολα τα πράγματα να καταφέρουμε κάτι στο παιχνίδι». 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook