«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 1 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα,Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

GOAL: Πρόκριση με αποδοκιμασίες για τον ΟΦΗ
 Η πρόκριση επιτεύχθηκε τελικά για τον ΟΦΗ, αλλά οι αποδοκιμασίες μετά το τελικό 1-1 με την Καλλιθέα και στη διάρκεια του αγώνα ήταν εντονότατες από τους οπαδούς της κρητικής ομάδας. Οι φίλοι του ΟΦΗ πίστεψαν ότι θα δουν την πρώτη νίκη της ομάδας τους φέτος στην έδρα της, αλλά αυτό δεν έγινε και η ομάδα του Ηρακλείου έχει έξι ισοπαλίες σε έξι αγώνες στην έδρα της. Αν, μάλιστα, είχε μετρήσει και το κανονικό γκολ της Καλλιθέας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν ο β’ βοηθός Παστρωμάς υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ με αποτέλεσμα να μη μετρήσει το κανονικό γκολ του Πίκολο, η αθηναϊκή ομάδα θα είχε ισοφαρίσει το γκολ με το οποίο ο Παπάζογλου έδωσε το προβάδισμα στον ΟΦΗ στο 8′ και τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά στη συνέχεια. Τελικά η Καλλιθέα ισοφάρισε στο 90′ και  με το 1-0 του πρώτου αγώνα που είχε κερδίσει στο «Ελ Πάσο» ο ΟΦΗ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Sportday: Πρόκριση με μουρμούρα

Ηταν ένα ματς-ευκαιρία. Ευκαιρία να αλλάξει λίγο το κλίμα. Να ελαφρύνει η ατμόσφαιρα καινά πάρουν τα πάνω τους ψυχολογικά οι παίκτες του ΟΦΗ. Οχι ότι περίμενε κανείς τους Κρητικούς να κάνουν «παρέλαση», αλλά… Μια καλή εμφάνιση ήταν το δεύτερο ζητούμενο από τους οπαδούς των Ηρακλειωτών. Το πρώτο ήταν η πρόκριση. Αυτή ήρθε…
Αν ο Ζορό είχε μισοανοίξει την πόρτα που οδηγεί στους «16» του Κυπέλλου στις καθυστερήσεις του πρώτου ματς. ο Παπάζογλου την άνοιξε διάπλατα τελειώνοντας με δυνατό σουτ μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Λυμπερόπουλου μόλις στο 8′.
Ποια καλύτερη, λοιπόν, ευκαιρία για λίγη μπαλίτσα: Ο ΟΦΗ είχε «καθαρίσει» και είχε στη διάθεση του σχεδόν ένα ολόκληρο ματς να ευχαριστήσει το κοινό του. Με εξαίρεση μια φάση του Ζε Εντουάρντο και άλλη μία του Μακρή. οι γηπεδούχοι δεν έθελξαν με την μπάλα που έπαιξαν.
Τουναντίον, είδαν την Καλλιθέα να διαμαρτύρεται για γκολ του Πίκολο που δεν μέτρησε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους και να ισοφαρίζει με πανέμορφο γκολ του Φαγέ λίγο πριν το φινάλε που έγινε αγχωτικό και συντήρησε την γκρίνια στις εξέδρες.

ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ  

Τη στήριξη και τη βοήθεια του κόσμου ζήτησε ο Σα Πίντο. «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος θέλει πάντα η ομάδα να νικά, αλλά το ίδιο θέλουν και οι παίκτες. Τα παιδιά είναι έτοιμα να πολεμήσουν, αλλά χρειάζονται ηρεμία και τώρα όσο ποτέ την υποστήριξη των φιλάθλων.
Αν είμαστε όλοι μαζί. οι αντίπαλοι και θα μας σέβονται και θα μας φοβούνται», είπε. μεταξύ άλλων, ο Πορτογάλος. Από τη δική του πλευρά ο Κριστόφ Βαζέχα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του και τόνισε ότι με εμφανίσεις σαν αυτές που έκανε η ομάδα του στην Κρήτη ο στόχος της εισόδου στα πλέι οφ θα επιτευχθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook