Στο άγχος του ΟΦΗ στέκεται ο Πασσαλής

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Πέτρος Πασσαλής μίλησε στον Αrena FM για το ματς της Κυριακής και στάθηκε στην πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ”.

Αρχικά για το παιχνίδι είπε ότι “ο ΟΦΗ ξεκίνησε με φιλοδοξίες και καλές μεταγραφές. Παρόλα αυτά η εικόνα που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Έχει καλή επιθετική γραμμή, προβλήματα στην άμυνα και παίζει σε μια δυνατή και ποδοσφαιρική έδρα. Είναι στα μέτρα του Άρη, ο οποίος θα μπει αμυντικά με σκοπό να χτυπήσει στη κόντρα. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι από το οποίο μπορούν οι “κίτρινοι” να πάρουν κάτι”.

Όσο για την πίεση που υπάρχει στον ΟΦΗ πρόσθεσε λέγοντας ότι:Ο Άρης θα πρέπει να προσπαθήσει να βρεθεί μπροστά στο σκορ. Όσο μεγαλύτερη πίεση ασκείται στους ποδοσφαιριστές του αντιπάλου τόσο μεγαλύτερα προβλήματα δημιουργούνται. Ο ΟΦΗ έχει έμπειρους παίκτες αλλά κανείς δε ξέρει μέχρι πότε θα μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτή την πίεση. Το άγχος που υπάρχει στην ομάδα της Κρήτης λειτουργεί υπέρ του Άρη. Πρέπει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του αντιπάλου και με ορθόδοξο και σωστό ποδόσφαιρο να καταφέρει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτό το παιχνίδι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook