«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 2 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 2 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΝΙΚΗ ΚΙ ΗΡΕΜΙΑ Ο ΟΦΗ
ΝΕΑ «ΕΠΙΘΕΣΗ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΝΙΚΗ ΚΙ ΗΡΕΜΙΑ Ο ΟΦΗ
Αφόρητη έχει γίνει η πίεση στο ποδοσφαιρικό τμήμα μετά και την… ατυχή εμφάνιση κόντρα στην Καλλιθέα. Εμφάνιση που έφερε μεν την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, διατήρησε, όμως, και την έντονη γκρίνια στις εξέδρες. Ο ΟΦΗ παραμένει με μία νίκη φέτος (στην Καλλιθέα για το Κύπελλο), παραμένει κολλημένος στην ουρά της βαθμολογίας και συνεχώς «ακούει» τους οπαδούς του να διαμαρτύρονται παρά τις εκκλήσεις του Σα Πίντο για στήριξη. Χθες οι «SNAKES» κατηγόρησαν μέσω ανακοίνωσης τους παίκτες για έλλειψη φιλότιμου και απαίτησαν αλλαγή εικόνας της ομάδας. Ολα αυτά πριν το κρισιμότατο ματς με τον Αρη, από το οποίο θα λείπει ο Βερόν, ενώ επιστρέφει ο Μπούρμπος.
Goal: «Fight!»
Η λέξη fight (παλέψτε) βγήκε τόσες φορές από τα χείλη του Ρικάρντο Σα Πίνω, που χάθηκε το μέτρημα. Στη χθεσινή προπόνηση, ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε στους παίκτες του ΟΦΗ και του ζήτησε ό,τι και οι οπαδοί.
«Δώστε ό,τι έχετε και δεν έχετε. Δεν θέλω να βλέπω σκυμμένα κεφάλια» τους είπε χαρακτηριστικά. Να αναφέρουμε πως το βράδυ υπήρξε και δείπνο ως προς τη συσπείρωση και την ενότητα εν όψει του κρισιμότατου αγώνα με τον Αρη. Στον αγωνιστικό τομέα, οι Γκαλέτι και Περογαμβράκης προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, ενώ εκτός μάχης θα παραμείνει ο Βερόν, λόγω θλάσης.
ΦΩΣ: ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Ο ΟΦΗ
Οι «ασπρόμαυροι» θυμίζουν πλέον καζάνι που βράζει και πλέον κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο (διοίκηση και παίκτες) από τον κόσμο.
Χαρακτηριστική είναι η χθεσινή επι θετική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι προειδοποιούν: «Τα καλά παιδιά τελειώσανε»! Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα: «Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές, μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος. Για άλλη μια φορά, κύριοι, είστε άξιοι της μοίρας σας, τι και αν φωνάζουμε για 90 λεπτά στη κερκίδα υποστηρίζοντας τη φανέλα την οποία δεν αξίζετε να % φοράτε, τι και αν σας κάνουμε επίσκεψη , στο ΒΑΚ, τι και αν κάνουμε αποχή σαν οργανωμένοι, εσείς τίποτα….
Δεν έχετε φιλότιμο, το καταλάβαμε, εσείς όμως δεν καταλάβατε ότι η υπομονή μας τελείωσε πλέον.
Πα το καλό σας, παίκτες – διοίκηση, αλλάξτε το κλίμα υπέρ σας από εδώ και πέρα. Τα καλά παιδιά τέλείωσαν.
Υ.Γ.: Έχουμε πει ότι σαν οπαδοί Θέλουμε να βλέπουμε παντού την ομάδα μας. Θα πούμε για άλλη μια φορά ότι όσοι ζητήσουν εισιτήρια απαιτούμε να πάρουν. Απαιτούμε από την ΠΑΕ να ζητήσει εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς με τα Γιάννινα με την προϋπόθεση ότι θα δώσουμε και εμείς.
SNAKES 4 Heraklion Club ΚΡΗΤΕΣ 4 Θ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΚΙ ΦΙΛΩΝ ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΩΝ ΣΗΤΕΙΑ 4 Club».
Στα αμιγώς αγωνιστικά και με δεδομένο ότι η νίκη του ΟΦΗ στο εντός έδρας ματς με τον Αρη στο «Γεντί Κουλέ» γίνεται επιτακτική ανάγκη, ο Σα Πίντο δεν υπολογίζει στον Βερόν (δεν προπονήθηκε ούτε χθες και αναμένεται να μείνει εκτός). Αντίθετα επανέρχονται οι Γκαλέτι, Περογαμβράκης, Μπουρί μπος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook