Eπιτέλους… νίκη!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά από 9 αγωνιστικές χωρίς νίκη ο ΟΦΗ επιζητά να πάρει το πρώτο του τρίποντο και να αρχίσει την ανάκαμψη του από την σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη.

Οι “ασπρόμαυροι” έπειτα από 9 αγωνιστικές βρίσκονται καθηλωμένοι στην ουρά της βαθμολογίας και η νίκη στην σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη είναι επιτακτική ανάγκη.

Τα περιθώρια έχουν στενέψει για την ομάδα ενώ και η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί. Μία νίκη μπορεί να επαναφέρει το καλό κλίμα και να δώσει το έναυσμα για την αντεπίθεση, κάτι που αναζητείται και είναι το ζητούμενο στην σημερινή αναμέτρηση.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ για την σημερινή αναμέτρηση δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Γκαλέτι, Βερόν και Μονιάκη.

Στην αποστολή της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι βρίσκονται οι Δασκαλάκης, Φερναντέζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Στάθης, Ζβασίγια, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ζε, Παπάζογλου, Μακουκούλα, Ζόρο, Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης και Νιμανί.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βερόν, Μονιάκης (πρόβλημα στο δάκτυλο του ποδιού), ο ανέτοιμος Γκαλέτι, και οι Γιαγκιόζης, Αγριμάκης, Μπανούσης, Όγιος, Κιζιρίδης, Δαμιανάκης, Φαζός, Ροβίθης και Βιτώρος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook