«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 3 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Κυριακή 3  Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Μήνυμα ενότητας
 Τη συμπαράσταση των φιλάθλων ζήτησε ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Εκκληση στους φιλάθλους του ΟΦΗ να συμπαρασταθούν στην ομάδα και γενικότερα μήνυμα ενότητας, προκειμένου απόψε εναντίον του Αρη στο «Γεντί Κουλέ» να έρθει η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, απηύθυνε ο Ρικάρντο Σα Πίντο.
«θέλουμε στο πλευρό μας. σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τον κόσμο μας που δίνει επιπλέον δύναμη, την οποία χρειαζόμαστε», δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ.
«Ξέρω», είπε. «ότι οι φίλαθλοι έχουν πικραθεί από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, αλλά τους ζητώ να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα. Τώρα στα δύσκολα θα πρέπει να λειτουργήσουμε σαν οικογένεια, καθώς όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί».
Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες, παρ” ότι τον τελευταίο καιρό έχουν αμφισβητηθεί από πολύ κόσμο. «Γνωρίζουμε όλοι την κρισιμότητα της αναμέτρησης και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες, που τους έχω εμπιστοσύνη, θα δώσουν όλο τους τον εαυτό για να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Σα Πίντο.
ΜΕ ΠΕΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ
Χωρίς τον τραυματία Ματιάς Βερόν. τον ανέτοιμο Γκαλέτι και τον επίσης τραυματία Μανόλη Μονιάκη. θα παραταχθεί η κρητική ομάδα στον σημερινό «τελικό». Αντίθετα, επιστρέφει στον ΟΦΗ μετά από τον τραυματισμό του ο Αλέξης Περογαμβράκης.
Ο Σα Πίντο ανακοίνωσε χθες τους 18 που επέλεξε για το παιχνίδι, από τους οποίους απουσιάζει πάλι ο Μάικλ Ογιος.
Εκτός έμειναν και οι Γιαγκιόζης, Αγριμάκης. Μπανούσης.Κιζιρίδης. Δαμιανάκης. Φαζός.Ροβίθης και Βιτώρος.
Goal : «Πόλεμος» κόντρα στον Αρη

O ΟΦΗ παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι εναντίον του Αρη είναι κάτι παραπάνω από οριακό για τους Κρητικούς. Με την πίεση του κόομου πλέον να είναι αφόρητη, η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο θέλει πάση θυσία το τρίποντο. Αλλωστε, όπως τόνισε και ο Πορτογάλος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Ξέρω ότι οι φίλαθλοι έχουν πικραθεί από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, αλλά τους ζητώ να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα. Τώρα στα δύσκολα θα πρέπει να λειτουργήσουμε σαν οικογένεια, καθώς όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί». Για τους «μελανόλευκους» επιστρέφει στην αποστολή και πιθανότατα στην 11άδα ο Περογαμβράκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook