“Ο Σπάθας εφάρμοσε κατά γράμμα τον κανονισμό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τέλος βάζει με την σειρά της και η ιστοσελίδα “diaititis.com” σε όλους τους διαιτητολάγνους που αναφέρουν ότι κακώς απέβαλε ο Σπάθας τον Έλσνερ. Μόνο εκείνοι δεν είδαν το χτύπημα στον Θανάση Παπάζογλου.

Αναλυτικά όπως αναφέρει το δημοσίευμα

Ηταν λενε δευτερο λεπτο Και τι μ αυτό ?.Απο την στιγμη που ο Ελσνερ πάτησε με τις τάπες του παπουτσιου του τη γάμπα του Παπάζογλου ηταν επομενο ο Ηλίας Σπάθας να του βγάλει την κοκκινη κάρτα Αυτό λεει με σαφήνεια ο κανονισμός, άλλο που δεν τον εφαρμόζουν από ατολμία οι περισσότεροι ρέφερυς.

Ο  Σπάθας όμως είναι διεθνης διαιτητής και δεν χαρίζεται ,αφου παιζει και σε μάτς της Ευρώπης και γνωρίζει ποσο η ΟΥΕΦΑ απαιτεί πληρη εφαρμογη του κανονισμου σε τετοια αντιαθλητικα μαρκαρίσματα οπου διακυβευεται η σωματικη ακεραιότητα τους Τα υπολοιπα που λέγονται για το  ηταν ότι η αρχή και ταλοιπα είναι λόγια του αέρα .Οποτε και ο εμπειρος παρατηρητής Γιάννης Σπυρόπουλος συμφωνησε για την  ορθότητα της αποφασης του .

Συμπερασματικα η απόδοση του Σπάθα κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα εχοντας συνεργάτες τον Χρηστο Ακρίβο και τον Νικο Φαντόπουλο και τέταρτο τον Τασο Παπαπέτρου που απετέλεσαν μια πετυχημένη τετράδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook