“Ο Σπάθας εφάρμοσε κατά γράμμα τον κανονισμό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τέλος βάζει με την σειρά της και η ιστοσελίδα “diaititis.com” σε όλους τους διαιτητολάγνους που αναφέρουν ότι κακώς απέβαλε ο Σπάθας τον Έλσνερ. Μόνο εκείνοι δεν είδαν το χτύπημα στον Θανάση Παπάζογλου.

Αναλυτικά όπως αναφέρει το δημοσίευμα

Ηταν λενε δευτερο λεπτο Και τι μ αυτό ?.Απο την στιγμη που ο Ελσνερ πάτησε με τις τάπες του παπουτσιου του τη γάμπα του Παπάζογλου ηταν επομενο ο Ηλίας Σπάθας να του βγάλει την κοκκινη κάρτα Αυτό λεει με σαφήνεια ο κανονισμός, άλλο που δεν τον εφαρμόζουν από ατολμία οι περισσότεροι ρέφερυς.

Ο  Σπάθας όμως είναι διεθνης διαιτητής και δεν χαρίζεται ,αφου παιζει και σε μάτς της Ευρώπης και γνωρίζει ποσο η ΟΥΕΦΑ απαιτεί πληρη εφαρμογη του κανονισμου σε τετοια αντιαθλητικα μαρκαρίσματα οπου διακυβευεται η σωματικη ακεραιότητα τους Τα υπολοιπα που λέγονται για το  ηταν ότι η αρχή και ταλοιπα είναι λόγια του αέρα .Οποτε και ο εμπειρος παρατηρητής Γιάννης Σπυρόπουλος συμφωνησε για την  ορθότητα της αποφασης του .

Συμπερασματικα η απόδοση του Σπάθα κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα εχοντας συνεργάτες τον Χρηστο Ακρίβο και τον Νικο Φαντόπουλο και τέταρτο τον Τασο Παπαπέτρου που απετέλεσαν μια πετυχημένη τετράδα.