Το μήνυμα του “Τρίπο” προς τον κόσμο του ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ιδιαίτερα σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τη νίκη που πήρε ο ΟΦΗ απέναντι στον Άρη για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ ο Θοδωρής Τριποτσέρης με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports.

«Ήταν μια αγχωτική νίκη για εμάς. Πριν ξεκινήσει το ματς είχαμε δώσει όρκο ότι δεν πρόκειται να βγούμε από το γήπεδο χωρίς να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το ματς ξεκίνησε πολύ καλά για εμάς καθώς ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες. Είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας, κάναμε φάσεις, όμως δυστυχώς δεν ερχόταν το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αποφασιστικοί, ήρθε γρήγορα το γκολ με τον Βασίλη, μετά το αυτογκόλ και έτσι ήρθε η νίκη. Πιστεύω είναι μία νίκη ψυχολογίας. Όντως είχαμε δέκα αγωνιστικές να κερδίσουμε και μας είχε πάρει από κάτω. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας που μας στηρίζει και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο Θοδωρής Τριποτσέρης.

Για τον πανηγυρισμό στο γκολ του Κουτσιανικούλη: «Βγάλαμε όλο το άχτι μας στον πανηγυρισμό. Ήταν ένα γκολ ψυχολογίας, μας έλυσε τα πόδια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Βασίλη, ο οποίος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ».

Για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Άρης: «Δεν ήμουν κοντά στη φάση. Από ότι είπε ο διαιτητής ο Έλσνερ πήγε με τα σκαριά. Είναι απόφαση του διαιτητή και δεν μπορούμε εμείς να εκφέρουμε άποψη. Έτσι είναι τα παιχνίδια και προχωράμε».

Για το πότε θεωρεί πως ο ΟΦΗ θα πρωταγωνιστήσει ξανά: «Πιστεύω ότι με τη νίκη που κάναμε θα δείξουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Έχουμε πάρα πολύ καλή ομάδα, έχουν έρθει καλοί παίκτες και μαζί με τον νέο μας προπονητή πιστεύω ότι δουλεύουμε σκληρά και θα έρθουν και οι επιτυχίες».

Τέλος, για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο: «Είχαμε στεναχωρήσει τον κόσμο, του είχαμε ζητήσει συγνώμη, όμως από εδώ και πέρα θα του αφιερώνουμε όλες τις νίκες και τα πράγματα θα είναι καλύτερα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook