Κουτσιανικούλης: “Ελπίζω να δώσαμε στον κόσμο λίγη χαρά…”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός μίλησε στο sport24 και στάθηκε στα ψυχολογικά οφέλη που θα έχει ο ΟΦΗ μετά την χθεσινή νίκη επί του Άρη.

‘Ήρθαν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα με αποτέλεσμα να αργήσουμε να βρούμε μία χημεία μέσα στο γήπεδο. Επίσης μας έχει βοηθήσει και ο νέος προπονητής. Νομίζω από το ξεκίνημα του στον πάγκο έχει φανεί η διαφορά στο παιχνίδι και αυτή τη φορά μάλιστα ήρθε και το αποτέλεσμα που θέλαμε”, ήταν τα πρώτα του λόγια στο Sport24.gr.

Τι άλλαξε ο Σα Πίντο και βλέπουμε βελτιωμένη την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια;

“Υπάρχει μεγαλύτερη μαχητικότητα, δύναμη και οι ατελείωτες ώρες προπόνησης καθημερινά. Όλα αυτά μας έχουν βοηθήσει αρκετά και στο ψυχολογικό κομμάτι και να έχουμε μία καλύτερη εικόνα στο γήπεδο”.

Παρότι η ομάδα έπαιζε με παίκτη παραπάνω το γκολ άργησε να έρθει. Φαντάζομαι πως η πίεση ήταν μεγάλη.

“Υπήρχε αρκετή πίεση και άγχος σε αυτό το παιχνίδι. Και από την πλευρά του κόσμου και όσον αφορά το αποτέλεσμα το ίδιο (ο ΟΦΗ δεν είχε νίκη μέχρι την Κυριακή στο πρωτάθλημα).

Όταν μπήκε το γκολ νιώσαμε όλοι μας μία ανακούφιση. Και ο κόσμος μας και εμείς, κάνοντας έτσι πιο εύκολο το έργο μας έτσι ώστε να έρθει αυτή η νίκη.

Η αλήθεια είναι πως την κυνηγούσαμε σε πολλά ματς αυτή τη νίκη. Ήρθε τελικά απόψε (Κυριακή 2/11) σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας”.

Στη συνέχεια ακολουθούν δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα Σμύρνης. Η νίκη λοιπόν ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

“Όσο να ναι, ήταν σημαντικό το σημείο στο οποίο ήρθε αυτό το τρίποντο. Μας ανέβασε την ψυχολογία, κάτι που είχαμε μεγάλη ανάγκη, ώστε να δούμε τα άλλα παιχνίδια που ακολουθούν με άλλη ματιά.

Πιο ψύχραιμα. Σίγουρα έχουμε δύσκολο πρόγραμμά, όμως όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτά θα πάμε για το καλύτερο δυνατό”.

Τέλος θέλω να σε ρωτήσω για το ξέσπασμα σου μετά το τέλος του αγώνα. Ένιωσες πως ήθελες να δώσεις απάντηση σε κάποιους;

“Τον τελευταίο καιρό υπήρχε αρκετή πίεση από τον κόσμο. Δικαιολογημένα ήθελαν μία νίκη, όπως κι εμείς άλλωστε, αυτή ήρθε και ελπίζω να τους δώσαμε μεγάλη χαρά.

Δεν υπάρχει κανένα θέμα απάντησης. Η δουλειά μας είναι αυτή και πρέπει να την κάνουμε σωστά. Απλά έλειπε μία νίκη για να πάρουμε τα πάνω μας. Όλα είναι καλά”.

πηγή: sport24

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook