“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 5 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 5 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

Ανάσες και ελπίδες

Επιτέλους η πρώτη νίκη για τον ΟΦΗ ήρθε, ο Σα Πίντο και οι παίκτες του πήραν την ανάσα που ήθελαν εν όψει της συνέχειας, ωστόσο ιδιαίτερα χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν, αφού το Σάββατο υπάρχει το ιδιαίτερων συνθηκών παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες». Αν κράτησαν κάτι εκτός από τη νίκη στο Ηράκλειο, αυτό είναι η καλή απόδοση παικτών όπως ο Κουτσιανικούλης και ο Λαμπρόπουλος που με τις αλλαγές τους έδωσαν άλλη ώθηση στον μεσοεπιθετικό τομέα.

Sportday

Ξεχάστε τον Άρη

Mπορεί ο ΟΦΗ να πέτυχε επί του Αρη την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά το μήνυμα του Ρικάρντο Σα Πίντο προς τους παίκτες εί ναι ότι αυτή η επιτυχία δεν σημαίνει τίποτα, εάν η ομάδα δεν πάρει βαθμούς στο επόμενο… σετ αγώνων, με ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα. Και τα δύο ματς είναι εκτός έδρας, με τον μεν ΠΑΣ να είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και τον δε Απόλλωνα να «καίγεται» για βαθμούς. Γι* αυτό και ο Πορτογάλος τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους.

ΦΩΣ

Σα Πίντο: “Κάναμε την αρχή, να υπάρξει και συνέχεια”

Έμοιαζαν mo ανακουφισμένοι, πιο ανάλαφροι οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Και ήταν. Όχι πως έκαναν τίποτε τρελά πανηγύρια, αλλά οπωσδήποτε η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα απέναντι στον Άρη, που είναι μια από τις ομάδες της ουράς, έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό. Μέσα σε όλη αυτή την υπόθεση και ο Ρικάρντο Σα Πίντο έμοιαζε να ασπάζεται την όλη αυτή κατάσταση, καθώς πέραν της ουσίας των τριών βαθμών θεωρεί ότι οι παίκτες θα απαλλαγούν από το ψυχολογικό βάρος που κουβάλαγαν από την αρχή της περιόδου και θα εμφανιστούν πολύ αλλαγμένοι και σαφώς βελτιωμένοι στη συνέχεια. Πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός αν και δεν άφησε να κρυφτεί η ικανοποίησή του για τη νίκη και το τρίποντο, φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους παίκτες για τη συνέχεια. «Κάναμε την αρχή και αυτό είναι σημαντικό, θα πρέπει όμως να έχουμε και συνέχεια στο παιχνίδι μας, μπορούμε να το πετύχουμε αλλά χρειάζεται συνεχώς μεγαλύτερη προσπάθεια» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες του ΟΦΗ θέλοντας και να τους ανταμείψει, ηθικά, για την επιτυχία αλλά και να τους θέσει μπροστά στην πραγματικότητα.
Από εκεί και πέρα το βάρος όλων πέφτει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ψυχολογική αλλά και αγωνιστική, για τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα. Το ενδιαφέρον όλων έχει Ι στραφεί στην κατάσταση των Βερόν, Γκαλέτι και Μονιάκη οι οποίοι ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα θεραπευτικής αγωγής που τους έχει συσταθεί προκειμένου να ξεπεράσουν, το ταχύτερο δυνατό, τους τραυματισμούς τους και να τεθούν άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ϊ ηγεσίας, αν καταστεί δυνατό, ακόμη και για το ματς με τον ΠΑΣ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook