Μούτας: «Μεγάλη βελτίωση του ΟΦΗ μετά το 1-0»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Δημήτρης Μούτας μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το ματς με τον Άρη αλλά και την πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. «Θετικά δείγματα ο Πίντο» το σχόλιο του για τον Πορτογάλο τεχνικό.

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ ξεκίνησε την σαιζόν στο πλάι του Γιάννη Χατζηνικολάου αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Άρη ωστόσο μετά από τρεις αγωνιστικές αποχώρησε μαζί με τον Σερραίο προπονητή. Αναφερόμενος στο πέρασμα του από τον ΟΦΗ, ο Δημήτρης Μούτας τόνισε ότι «πέρασα 3 υπέροχα χρόνια στον ΟΦΗ και έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην ομάδα. Σίγουρα, στο χρονικό διάστημα που αγωνίστηκα στην ομάδα, δέθηκα μαζί της αλλά και με τον κόσμο του ΟΦΗ. Αυτά τα συναισθήματα, όσα χρόνια και αν περάσουν δεν πρόκειται να φύγουν από μέσα μου» ενώ για το ματς ανάμεσα στις δύο πρώην ομάδες του υπογράμμισε ότι «θα έλεγα πως ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια. Η αποβολή στιγμάτισε το παιχνίδι. Εκεί υπήρξε μια αριθμητική ανισότητα και μετά το 1-0, το παιχνίδι έγινε εύκολο για τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ δυσκολεύτηκε μέχρι την επίτευξη του γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε να δείξει κάτι το αξιόλογο αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Μετά το 1-0 άλλαξε η εικόνα του, βελτιώθηκε αρκετά και έφτασε στη νίκη».

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μούτας στον Athletic Radio 104,2

Για την πορεία του ΟΦΗ: «Ξεκίνησε με πολλούς καλούς οιωνούς. Η πίεση του κόσμου φέρνει πολλές φορές κάποια αποτελέσματα που δεν είναι επιθυμητά. Πιστεύω ότι μετά τη νίκη την Κυριακή επί του Άρη και με το νέο προπονητή που δείχνει θετικά δείγματα γραφής, ο ΟΦΗ μπορεί και αξίζει να έχει καλύτερη πορεία».

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση από τον ΟΦΗ: «Μου κάνει εντύπωση η παρουσία του κόσμου. Ακόμα και την εποχή που έπαιζα εγώ στον ΟΦΗ, έπρεπε να έρθει ένα ντέρμπι για να δούμε τόσο πολύ κόσμο στο γήπεδο. Φέτος αλλά και γενικά τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη στήριξη από την πλευρά του κόσμου. Τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΟΦΗ, συσπείρωσαν τον κόσμο του και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο».

Για τον σχεδιασμό του Άρη: «Ο Άρης δεν πήρε αδειοδότηση και κατά συνέπεια είχε συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να κάνει μεταγραφές αφού τα οικονομικά δεδομένα ήταν διαφορετικά. Ο πόλεμος που ασκείται δεξιά και αριστερά είναι ιδιαίτερα έντονος. Στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο στον Άρη, υπάρχει μια πολύ αρρωστημένη κατάσταση και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις επιλογές που θέλαμε. Ήρθαν παίκτες που δεν ήταν επιθυμία του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή όμως τελικά πάρθηκαν. Ήρθαν τα 3 κακά αποτελέσματα και ανταμειφθήκαμε με τον τρόπο που είδατε όλοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook