“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 7 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ξεκίνησε ο Φραγκουλάκης

Φαίνεται να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς έχει ο Μιχάλης Φραγκουλάκης. ο οποίος χθες το απόγευμα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.
Το θέμα είναι να προλάβει να είναι απόλυτα έτοιμος έως το Σάββατο που θα διεξαχθεί το ματς του ΟΦΗ στα Γιάννενα. Κατά τ’ άλλα ικανοποίηση επικρατεί στον ΟΦΗ για την ψήφιση του Βασίλη Κουτσιανικούλη ως MVP της 10ης αγωνιστικής.

Goal

Αγωνία για «Φράγκι»

Μετά το πλήγμα με τον τραυματισμό του Λαμπρόπουλου (κάταγμα κόπωσης) που θα μείνει εκτός δράσης για 1,5 μήνα, ο Ρικάρντο Σα Πίντο προβληματίζεται και για τον τραυματισμό του Μιχάλη Φραγκουλάκη ο οποίος και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Το αν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στους «Ζωσιμάδες» θα φανεί εν πολλοίς στη σημερινή προπόνηση.

ΦΩΣ

Δεν ανησυχούν για Φραγκουλάκη στον ΟΦΗ

Οι ενοχλήσεις του Μιχάλη Φραγκουλάκη στους προσαγωγούς και η αναγκαστική απουσία του από το χθεσινό πρωινό πρόγραμμα των συμπαικτών του ανησύχησε προς στιγμή τον Σα Πίντο πλην όμως η…
καρδιά του Πορτογάλου πήγε ατη θέση της: το απόγευμα καθώς ο έμπειρος μέσος έδωσε; κανονικά το παρών. Ο Φραγκουλάκης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους: προσαγωγούς και τόσο οι γιατροί όσο και ο Πορτογάλος τεχνικός θεώρησαν ως προτιμότερο να μην πάρει μέρος στο χθεσινό πρόγραμμα, να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και στην περίπτωση που δεν φανεί κάτι το ανησυχητικό να δοκιμάσει σήμερα να μπει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Κάτι που έγινε και όλα δείχνουν πλέον ότι ο μέσος της ομάδας του Ηρακλείου θα είναι διοϋαιρος ψα το ρατς που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι τα προβλήματα για τον Πορτογάλο τεχνικό παραμένουν ως είχαν με τον Λαμπρόπουλο να έχει ξεκινήσει ήδη θεραπεία αλλά βέβαια είναι δεδομένη η απουσία του για τον επόμενο μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Πάντως ο Σα Πίντο θέλει να επενδύσει στη νίκη επί του Άρη και ποντάρει πολλά στη βελτίωση της ψυχολογίας μετά το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν κρύβει όχι μόνο τη θέλησή του αλλά και την αισιοδοξία του ότι ο ΟΦΗ θα καταφέρει να μαζέψει πόντους στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλωνα, έτσι ώστε να εδραιωθεί η αγωνιστική και ψυχολογική ανάκαμψη της ομάδας και να μπορεί στη συνέχεια να λειτουργήσει σε διαφορετική βάση κάνοντας και τον προγραμματισμό του για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο εκεί όπου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν συγκεκριμένες κινήσεις που θα αφορούν προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο υλικό της ομάδας του Ηρακλείου. Για την ώρα, πάντως, όλων το ενδιαφέρον στρέφεται στις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook