ΟΦΗ… να το πιεις στο ποτήρι

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Ο ΟΦΗ παρουσίασε το νερό που θα φέρει το όνομα του και ελπίζει στην ανταπόκριση του κοινού ώστε η ομάδα να έχει σημαντικά έσοδα, ενώ μακροπρόθεσμα στόχος είναι το νερό να βγει και εκτός Κρήτης.

Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης, ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Πάνος Κατσαΐτης. Παρών και διευθυντής μαρκετιγκ των S/Μ Βαγγέλης Αποστολάκης με τον ιδιοκτήτη της ΒΟΘΥΛΙΑ ΑΕ (νερό ΣΕΛΗΝΑΡΙ) Γιάννη Μαρκουλάκη.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μανουσάκης, ο οποίος τόνισε

Σας καλωσορίζω στην παρουσίαση και θέλω να πω, πως  πρώτον ευχαριστούμε τους χορηγούς μας. Σήμερα παρουσιάζουμε το νερό ΟΦΗ. Το νερό είναι ένα καθημερινό αγαθό. Το νερό ΟΦΗ κάνει την εμπορική μας αξία μεγαλύτερη και ευχαριστούμε τον κ. Κοτσαίτη για αυτό. Καλώ τον κόσμο να προτιμήσει τα προιόντα. Ο ΟΦΗ -θέλω να τον παρουσιάσω και μεταφορικά με το σύνθημα ανάψαμε φωτιά και μεγαλώνει- έχει κaι νερό.Το νερό που είναι από τα δύο ισχυρότερα στοιχεία της φύσης έχει το όνομα του ΟΦΗ.

Στην συνέχεια ο  Πάνος Κατσαΐτης είπε τα εξής:

Είναι σημαντική μέρα γιατί μια ομάδα παρουσιάσει το νερό της. Για μας είναι πολύ σημαντικό γιατί έχουμε μεγάλη στήριξη. Είναι σημαντικό γιατί η δύναμη του ΟΦΗ είναι ο κόσμος του.  Βάζουμε ένα προϊόν στην αγορά, που δεν είναι πολυτελείας, ένα καθημερινό προϊόν και το νερό θα πω μεταφορικά είναι για την ομάδα μια γουλιά για να ξεδιψάσει. Υπάρχει ένα πλάνο εξυγίανσης, που είναι το πιο σημαντικό θέμα. Η σημερινή μας κίνηση είναι σημαντική και σε αυτό το πλάνο. Το νερό είναι υψηλής ποιότητας και θέλω να ευχαριστήσω τις εταιρίες εμφιάλωσης.

Ο Βαγγέλης Αποστολάκης δήλωσε

Καλησπέρα και από μενα. Θέλω να συγχαρώ την ΠΑΕ για αυτή την πρωτοβουλία. Ο ΟΦΗ είναι μια ιδέα, ένα σύμβολο και κάνει μια υπέρβαση που κάνει ένα άνοιγμα μη αθλητικό. Ο ΟΦΗ είναι μαθημένος για τα δυσκολα. Είναι ένα προιόν με ανταγωνιστική τιμή και ελπίζω αυτό να είναι η αρχή και για άλλα προιόντα που θα φέρουν την ονομασία ΟΦΗ. Είναι κάτι καινούργιο και στόχος είναι να βγει και εκτός Κρήτης.Θα υπάρχει αποκλειστική διάθεση στα Σ/Μ Χαλκιαδάκης μέχρι την αρχή του έτους. Γίνεται μια νέα αρχή, θέλουμε να δούμε πως θα πάει και θα κινηθεί στην αγορά. 

Ερωτηθείς για το τι έκανε την εταιρία του να αποδεχθεί την πρόταση της ΠΑΕ, ο κύριος Μαρκουλάκης είπε: 

Φυσικά από μικρά παιδιά είμαστε Ομιλίτες. Θέλαμε να συνεργαστούμε και από τη στιγμή που ήρθε αυτή η πρόταση,ήταν ότι καλύτερο.