«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 9 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθηναϊκού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal: Τον λόγο έχουν οι κόουτς

Η άρνηση του Σάκη Τσιώλη στην πρόταση του ΟΦΗ…έφερε στον πάγκο των Κρητικών τον Πορτογάλο Ρικάρντο Σα Πίντο και έναν μήνα αργότερα τον Ελληνα τεχνικό στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα. Μην ξεχνάμε πως το «όχι» του Καρδιτσιώτη στην πρόταση των Κρητικών να αναλάβει τα ηνία πριν από έναν μήνα (ήταν ο πρώτος εγχώριος στόχος) έφερε στο τιμόνι τον Πορτογάλο συνάδελφό του, ο οποίος ήταν η πρώτη επιλογή τους εκτός συνόρων.
Πέραν τούτου, ο Σα Πίντο πανηγύρισε την πρώτη του νίκη την περασμένη αγωνιστική εναντίον του Αρη και θέλει να καταθέσει τα διαπιστευτήρια και σε ένα εκτός έδρας ματς, καθώς είχε προηγηθεί το… στραπάτσο στο Καραϊσκάκη με τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (5-1).
Στους «Ζωσιμάδες» επιθυμεί να κάνει μία νέα αρχή μακριά από το «Γεντί Κουλέ».
Σημειωτέον, ο Τσιώλης αντιμετώπισε ως προπονητής του Αστέρα φέτος τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Sportday: Νερό… στο όνομά του

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΤΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ. ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Ο Χρήστος Μπούρμπος έγινε πατέρας χθες κι έτσι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ΟΦΗ στα Ιωάννινα.
Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στο γήπεδο κι αυτό το έχει καταλάβει καλά η διοίκηση του ΟΦΗ. Σ’ αυτό το πλαίσιο της καλύτερης ανάδειξης του brand name του συλλόγου, εντάσσεται και η χθεσινή παρουσίαση της συμφωνίας της ΠΑΕ με γνωστή κρητική εταιρεία εμφιάλωσης, για την παραγωγή και διανομή στο εμπόριο νερού με το όνομα και το σήμα του ΟΦΗ! Οι σχετικές διεργασίες είχαν αρχίσει από το κολοκαίρι (μάλιστα η «SD» είχε γράψει σχετικά στις 24 Ιουλίου) και πριν από λίγες μέρες κατέληξαν σε συμφωνία. Οπως επισημαίνεται, μάλιστα, αυτή η πρωτότυπη συνεργασία είναι μόνο η αρχή μια και το τμήμα μάρκετινγκ της κρητικής ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις και με εταιρεία εμφιάλωσης κρασιού και λαδιού! Στη χθεσινή παρουσίαση της συνεργασίας με το νερό «Σεληνάρι» ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. Ανδρέας Μανουσάκης χαρακτήρισε πρωτοποριακή την κίνηση και ζήτησε από τον κόσμο «να προτιμήσει το νερό του ΟΦΗ».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο εμπορικός διευθυντής των Κρητικών.
Πάνος Κoτσάίτης: «Πρώτη φορά μία ομαδα παρουσιάζει ένα τέτοιο προϊόν και ελπίζουμε να το αγκαλιάσει ο κόσμος του ΟΦΗ. γιατί ο κόσμος του είναι η δύναμή του».
ΠΑΤΕΡΑΣ Ο ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ
Χωρίς τον Χρήστο Μπούρμπο αναχώρησε η αποστολή του ΟΦΗ για τα Ιωάννινα, αλλά ο λόγος της απουσίας είναι ευχάριστος. Ο έμπειρος άσος έγινε πατέρας χθες και φυσικά έπρεπε να μείνει κοντά στη σύζυγο του και το νεογέννητο παιδάκι τους. Βέβαια, η απουσία του Μπούρμπου δημιουργεί πρόβλημα στον Ρικάρντο Σα Πίντο. ο οποίος αναμένεται να προτιμήσει το> Στάθη για τη δεξιά πτέρυγα της άμυ νας. αν και πήρε μαζί του και το< Μονιάκη. Οι Παπάζογλου και Ζορι μετέχουν κανονικά στην αποστολΓ και υπολογίζονται για τη βασική εν δεκάδα, ενώ εκτός έμειναν -όπωι αναμενόταν- οι Γκαλέτι,Λαμπράπουλος και Βερόν.
Η νίκη επί του Αρη έχει ανεβάσε το ηθικό των παικτών του ΟΦΗ. ο οποίοι έχουν ως στόχο να διατηρήσουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
ΦΩΣ: Με απουσίες στα Γιάννινα ο ΟΦΗ

Οι Κρητικοί θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την παρθενική τους νίκη επί του Αρη, στο πρώτο από τα δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς, αφού ακολουθεί αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη την επόμενη αγωνιστική.
Τα προβλήματα ωστόσο ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τον ΠΑΣ δεν λείπουν για τον Ρικάρντο Σα Πίντο, ο οποίος θα στερηθεί τις υπηρεσίες των ανέτοιμων Βερόν, Γκαλέτι και του τραυματία Λαμπρόπουλου. Στις παραπάνω απουσίες, που ήταν λίγο-πολύ γνωστές, προστέθηκε και αυτή της τελευταίας στιγμής, που αφορά τον Μπούρμπο καθώς η γυναίκα του γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Στην Kρήτη έμειναν οι Φαζός, Δαμιανάκης, Βιτώρος. Γιαγκιόζης, Αγριμάκης, Ροβίθης και Κυζιρίδης. Στον αντίποδα, τα ευχάριστα μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας χθες ήρθαν από τους Μακρή, Ζορό, Παπάζογλου, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν (οι δύο πρώτοι είχαν ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ο τρίτος στη μέση) και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου. Όσον αφορά την ενδεκάδα, τη θέση του Μπούρμπου πιθανότητα θα πάρει ο Στάθης, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Δασκαλάκης, ο Μονιάκης θα παίξει στο αριστερό άκρο της άμυνας και οι Ζορό – Τριποτσέρης θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Από τη μέση και μπροστά φανέλα βασικού θα πάρουν οι Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Ζε, Περογαμβρακης. Παπάζογλου και Κουτσιανικούλης. Η διάταξη που θα έχουν θα καθοριστεί από το σύστημα που θα επιλεγεί μεταξύ του 4-3-3 και του 4-2-3-1.–
Την υπόλοιπη αποστολή συμπληρώνουν οι Φερνάντεζ, Μιλιάζες, Ζβασίγια, Μακουκούλα, Όγιος, Μακρής, Μπανούσης και Νιμανί.
Στα υπόλοιπα και εξωαγωνιστικά θέματα ο ΟΦΗ παρουσίασε χθες το νερό που θα φέρει το όνομά του και ελπίζει ότι θα έχει σημαντικά έσοδα, ε-νώ μακροπρόθεσμα στόχος είναι αυτό το νερό να βγει και εκτός Κρήτης. Στην εκδήλωση βρέθηκαν ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης και ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ, Πάνος Κατσάί’της.
Παρών ήταν και ο διευθυντής μάρκετινγκ των S/M, Βαγγέλης Αποστολάκης, με τον ιδιοκτήτη της ΒΟΘΥΛΙΑ ΑΕ (νερό «Σεληνάρι»), Γιάννη Μαρκουλάκη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook