“Βάλσαμο” η διακοπή για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την ήττα στα Γιάννενα και έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, η 10ημερη διακοπή που έρχεται μόνο ωφέλιμη μπορεί να χαρακτηριστεί για τον ΟΦΗ που ψάχνει την σαφή βελτίωση εν όψει του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Στόχος του Ρικάρντο Σα Πίντο είναι να γίνει μια εντατική προετοιμασία καθ’ όλη την διάρκεια της διακοπής προκειμένου η ομάδα να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοση της και να γίνει πιο αποτελεσματική. Γιατί, αν είναι κάτι που προβληματίζει την παρούσα κατάσταση, αυτό είναι η απουσία διάρκειας στην απόδοση της. Τόσο κόντρα στον Εργοτέλη – στο ντεμπούτο του Σα Πίντο – όσο και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, ο ΟΦΗ είχε καλά διαστήματα, ειδικά χθες, ωστόσο ένα 10λεπτο μπλακ άουτ, ήταν αρκετό για να κοστίσει.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας με τους συνεργάτες του, δεν έκρυβε την πίκρα του για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννενα, ειδικά σε ένα παιχνίδι όπου ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, τον έλεγχο του παιχνιδιού όμως η αδράνεια της άμυνας σε δύο φάσεις έφεραν και την ήττα. Ο ΟΦΗ πρόκειται να κάνει δεύτερη “προετοιμασία” και είναι σίγουρο ότι μετά την 10ημερη διακοπή, όλοι θα περιμένουν ακόμα μεγαλύτερη και πιο σαφή βελτίωση εν όψει της συνέχειας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook