Τσακογιάννης: «Έπρεπε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ για να τελειώνουμε»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί στην λίστα με τα ύποπτα παιχνίδια να βρίσκεται το ματς του ΟΦΗ με την Ηλιούπολη όμως μέσω της δικογραφίας των στημένων αγώνων ο ίδιος ο Τσακογιάννης λέει ότι το ματς είναι καθαρό.

To Gentikoule… αποκαλύπτει το σημείο της δικογραφίας και το οποίο σχετίζεται με το παιχνίδι του ΟΦΗ με την Ηλιούπολη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δικογραφία στις 18 Απριλίου (μια ημέρα μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων) υπάρχει διάλογος μεταξύ του Γιώργου Τσακογιάννη και ενός Βασίλη αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Ο Τσακογιάννης εκφράζει το άγχος του και την στενοχώρια του επειδή η Ηλιούπολη δεν κέρδισε τον ΟΦΗ – όπως ο ίδιος περίμενε – με τον συνομιλητή του να του τονίζει ότι «όλη η πιάτσα γνωρίζει ότι ήταν καθαρό το παιχνίδι παρά τα όσα έλεγαν στα καφενεία». Συν τοις άλλοις, ο Τσακογιάννης εκφράζει την αγωνία του γιατί όπως λέει ο ίδιος “έπρεπε να κερδίσουμε τον ΟΦΗ για να τελειώνουμε”.

Αναλυτικά ο διάλογος μεταξύ του «Βασίλη» και του Γιώργου Τσακογιάννη και ο οποίος αφορά το Ηλιούπολη – ΟΦΗ (1-2)

Βασίλης: Τι κάνεις, εσύ καλά είσαι;

Τσακογιάννης: Πώς να είμαι Βασίλη, καθόλου καλά δεν είμαι

Βασίλης: Εντάξει ρε πρόεδρε, δεν θα’ χουμε πρόβλημα θα το παλέψουμε μωρέ. Γ… τους να πούμε τώρα. Καταρχήν να σου πω κάτι εγώ, δεν μας στηρίζει Ηλιούπολη όλη ο κόσμος.

Τσακογιάννης: Το ξέρω.

Βασίλης: Και χθες θέλανε όλος ο κόσμος να μας στηρίξει από τα καφενεία που άκουγα εγώ να’ ρθουν στο γήπεδο αλλά γ…. ο καιρός.

Τσακογιάννης: Το ξέρω.

Βασίλης: Και χθες θέλανε όλος ο κόσμος να μας στηρίξει από τα καφενεία που άκουγα εγώ να’ ρθουν όλοι στο γήπεδο, αλλά γ…. ο και ρός.

Τσακογιάννης: Εχθές, τι λέγανε για χθες; (Για το ματς του ΟΦΗ με την Ηλιούπολη).

Βασίλης: Τίποτα, ότι ο αγώνας ήτανε εντάξει, ήτανε στα ίσια ο αγώνας καθαρός, όλοι έτσι λένε όλος ο κόσμος. Και πρόεδρε έτσι ήταν ο αγώνας, τώρα τι λένε τι δε λένε γ…. τους να πούμε. Εσύ κάνε την δουλειά σου και γ…. τους όλους να πούμε.

Τσακογιάννης: Έπρεπε να κάνω νίκη για να τελειώσουμε σήμερα, τώρα είμαι με το άγχος.

Βασίλης: Θα πάρουμε τον Πανθρακικό, θα χάσει ο Εθνικός σήμερα. Θα τον πάρεις από τον Πανθρακικό και τελειώσαμε ρε πρόεδρε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook