“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 11 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Goal

 Η προετοιμασία του Σα Πίντο

«Βάλσαμο» θεωρείται για τους Κρητικούς η διακοπή του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα στα Γιάννενα παρουσιάζοντας νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι του και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που θα προσπαθήσει να διορθώσει ο Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος για πρώτη φορά από την έλευσή του στην Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει χωρίς την πίεση των επίσημων υποχρεώσεων κι έτσι θα κάνει μια μίνι προετοιμασία ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί βελτιωμένη στην επανέναρξη. Στα θετικά για τους «μελανόλευκους» η εμφάνιση του Αρίζα Μακουκούλα, που σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΟΦΗ.

Sportday

Ευεργετική η διακοπή

Βάλσαμο θεωρεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τεχνικός που ήρθε σε μια δύσκολη συγκυρία και προσπαθεί να μπαλώσει διάφορα πράγματα στον ΟΦΗ. έχει διαπιστώσει έλλειμμα δυνάμεων στην κρητική ομάδα. Ετσι στο διάστημα μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα μπορέσει να δουλέψει σε αυτόν τον τομέα. Το είπε και ύστερα από το παιχνίδι και σκόρερ του ΟΦΗ στα Γιάννενα. Αρίζα Μακουκούλα. «Εχει έρθει καινούργιος προπονητής και είναι μαζί μας λίγο χρόνο. Πιστεύω πως θα αλλάζουμε αρκετά πράγματα στην ομάδα».

ΦΩΣ

Πίκρα στον ΟΦΗ

Δεν έκρυβαν την απογοήτευσή τους οι άνθρωποι του ΟΦΗ για την προχθεσινή ήττα στα Γιάννινα. «Για ένα δεκάλεπτο χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και τελικά χάσαμε και το ματς», υποστήριζαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ, που θεωρούσαν ότι «μας άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα, τουλάχιστον να μη χάσουμε».
Στον ΟΦΗ είναι υποχρεωμένοι να εκμεταλλευτούν τη διακοπή του πρωταθλήματος προκειμένου να δουλέψουν περισσότερο σε κομμάτια του παιχνιδιού που θέλει ο Σα Πίντο.
Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, το ματς με τον Απόλλωνα αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Ζητούμενο για τους ανθρώπους του ΟΦΗ αλλά και τον Σα Πίντο είναι η ταχύτερη επιστροφή των Γκαλέτι και Βερόν που προέρχονται από τραυματισμούς, ενώ θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Μπούρμπου, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή καθώς έμεινε δίπλα στη γυναίκα του η οποία έφερε στον κόσμο τον γιο τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook