Απόφαση για έναρξη των πλέι – οφ Πέμπτη ή Παρασκευή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Την απόφαση για να ξεκινήσουν τα πλέι – οφ την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή πήρε η Football League με τους αγώνες να γίνονται σε δύο γύρους στην Αθήνα και με την συμμετοχή των ΟΦΗ, Λεβαδειακού, Δόξα Δράμας και Διαγόρα.

Η απόφαση πάρθηκε σήμερα το μεσημέρι και μάλιστα η Λίγκα δρομολογεί τις εξελίξεις αφού έχει αποφασίσει να διενεργήσει την κλήρωση των αγώνων μετά το τέλος του Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης (5.00).

Όσον αφορά τον τρόπο των πλέι – οφ, η Λίγκα αποφάσισε να συμμετάσχουν σε αυτά ΟΦΗ, Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας και Διαγόρας ενώ σε περίπτωση που δηλώσει αδυναμία μια από αυτές τις ομάδες τότε εκείνη δεν αντικαθίσταται και οι αγώνες θα ξεκινήσουν με όσες ομάδες δηλώσουν συμμετοχή. Δηλαδή, τα πλέι – οφ μπορεί να γίνουν με 4 ομάδες, μπορεί να γίνουν ακόμα και με 2! Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα της Αθήνας δίχως να έχουν γίνει γνωστά ποια είναι υποψήφια…

Σε περίπτωση που ξεκινήσουν τα πλέι – οφ, η βαθμολογία έχει ως εξής:

ΟΦΗ 4
Λεβαδειακός 2
Δόξα Δράμας 0
Διαγόρας 0

Μάλιστα, την είδηση έκανε γνωστή – δίχως να μπει σε λεπτομέρειες – η ίδια η διοργανώτρια αρχή με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ορίζοντας το Δ.Σ. την προσεχή Τρίτη.

Συνεδριάζει την Τρίτη, 19 Ιουλίου 2011 και ώρα 17.00’ το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ-FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ, με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1.- Τροποποίηση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Football League (Β’ Εθνικής Κατηγορίας) αγωνιστικής περιόδου 2010-2011
2.- Επικύρωση πρωταθλημάτων Football League και Football League 2 (Β’ και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)
3.- Ορισμός αγώνων διαβάθμισης

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook