«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Δείτε και σήμερα, Σάββατο 16 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday:Πρόβλημα με Μακρή

Μαγνητική έκανε χθες ο Γιώργος Μακρής. Σήμερα θα ξέρουν στον ΟΦΗ πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του. Πάντως, οι Φραγκουλάκης. Μακουκούλα που είχαν προσβληθεί από ίωση προπονήθηκαν κανονικά. Τέλος. 300 εισιτήρια των 15 ευρώ για τη θύρα 6 (πέταλο) της Ριζούπολης) θα πάρει ο ΟΦΗ.

GOAL: Τέλος Ζβασίγια, Νιμανί

Στην απόφαση να λυθούν τα συμβόλαια των Ζβασίγια, Νιμανί λόγω του πρόσφατου πειθαρχικού παραπτώματος αλλά και της ελάχιστης μέχρι τώρα προσφορά τους προχώρησε η διοίκηση του 0ΔΗ. Αντίθετα, οι Ζε Εντουάρτνο, Μακουκούλα και Φερνάντες θα τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο, καθώς τους αναγνωρίστηκε «ο πρότερος έντιμος βίος». Την ίδια ώρα τραυματίας αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση ο Μακρής και υπάρχουν φόβοι για θλάση στον τετρακέφαλο.
ΦΩΣ: Διακοπή συμβολαίου γιο δύο στον ΟΦΗ
Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς στο Ηράκλειο. Τα νυχτοπερπατήματα βγήκαν ξινά στους Λίνκολν Ζβασίγια και Φρεντερίκ Νιμανί, ενώ ακριβά θα τα πληρώσουν και οι Μακουκούλα, 2ε Εντουάρντο, Φερνάντες. Οι διοικούντες τον ΟΦΗ θέλησαν να κόψουν από τη ρίζα φαινόμενα ανάρμοστης συμπεριφοράς, απειθαρχίας και παραβίασης ωραρίου και έδειξαν πως δεν αστειεύονται. Οι Ζβασίγια, Νιμανί, οι οποίοι πιάστηκαν ξανά να ξενυχτούν, αποφασίστηκε να τελειώσουν από τους Κρητικούς χωρίς δεύτερη κουβέντα. Μπορεί ο πρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης να βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα, όμως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους στενούς του συνεργάτες, πάρθηκε η απόφαση να λυθούν τα συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών και το τυπικό μέρος αυτής της διαδικασίας θα ολοκληρωθεί μόλις επιστρέψει στην Κρήτη. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι τρεις παίκτες που ήταν μαζί με τους Ζβασίγια και Νιμανί στο νυχτερινό Ηράκλειο, δηλαδή οι Μακουκούλα, Ζε Εντουάρντο και Φερνάντες, τιμωρήθηκαν με πρόστιμο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που υπέπεσαν σε πειθαρχικό παράπτωμα.
Συμφωνία για 300 εισιτήρια στη Ριζουπολη
Με τη συμπαράσταση του κόσμου του αναμένεται να αγωνιστεί ο ΟΦΗ το προσεχές Σάββατο στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στο γήπεδο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» θα βρεθούν περίπου 300 οπαδοί των «ασπρόμαυρων». Αυτός ήταν, εξάλλου, ο αριθμός τω\ εισιτηρίων που ζήτησε μέσω επίσημου εγγράφου η ΠΑΕ ΟΦΗ από τον Απόλλωνα και η απάντηση από τους «κυανόλευκους» ήταν θετική. Έτσι, το μόνο που απομένει είναι να δώσει τη συγκατάθεσή της και η αστυνομία, για να οριστικοποιηθεί παρουσία των Κρητικών στις κερκίδες.
Μαγνητική ο Μακρής Απρόοπτο… Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε χθες ο Γιώργος Μακρής, που νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του αναμένεται να ξεκαθαρίσει σήμερα. Ο παίκτης έκανε το πρωί θεραπεία μαζί με τους τραυματίες Λαμπρόπουλο, Βερόν, ενώ οι υπόλοιποι, συν τους Φραγκουλάκη, Μακουκούλα που ξεπέρασαν την ίωση, I προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής και παιχνίδια με μπάλα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook