“Η ΠΑΕ θα πάρει τα μέτρα που χρειάζεται, θα έρθουν καλύτερες μέρες για τον ΟΦΗ” (videos)

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης μίλησε για τα πειθαρχικά παραπτώματα εκφράζοντας την πίστη του ότι ο ΟΦΗ θα ανακάμψει.

“Είναι κάτι το οποίο που προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε και να το δούμε καθαρά. Σε αυτήν την φάση που είμαστε, η ΠΑΕ θα πάρει τα μέτρα που χρειάζεται. Η ζωή συνεχίζεται και δεν σταματάει με ένα πειθαρχικό παράπτωμα” είπε αρχικά ο Ανδρέας Μανουσάκης που παράλληλα εξέφρασε την πίστη του για την αγωνιστική ανάκαμψη του ΟΦΗ “λέγοντας ότι “σίγουρα, η εικόνα της ομάδας δεν θα είναι αυτή που θα θέλαμε. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη ώστε η ομάδα να ανακάμψει και να βρεθεί στην θέση που αξίζει. Οι συνθήκες, το ρόστερ της ομάδας και ελπίζω ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες”.

Όσον αφορά την εκδήλωση στην ακαδημία του ΟΦΗ στην Χερσόνησο, υπογράμμισε ότι: “Μιλάμε για μικρά παιδιά που βρίσκονται εδώ και προσπαθούμε να τους δώσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Ελπίζουμε να μπορούμε να τους παρέχουμε τις συνθήκες που τους χρειάζονται προκειμένου να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο. Είναι μια συνεργασία που ξεκίνησε μαζί με την ακαδημία της Ανάληψης. Σαν ΠΑΕ, πιστεύουμε ότι το κομμάτι των ακαδημιών είναι πολύ σημαντικό, θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και το αποτέλεσμα θα το κρίνουν οι γονείς των ακαδημιών. Όλο αυτό το εγχείρημα θα κριθεί στο τέλος”.