«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Kυριακή 17 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Κυριακή 17 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL: Πλήγμα με Μάκρη
Πλήγμα με Μάκρη θλάση πρώτου βαθμού έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Γιώργος Μακρής. 0 29χρονος θα χρειαστεί αποθεραπεία τουλάχιστον πέντε ημερών, κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης είναι σχεδόν απίθανη.
Ελαφρύ διάστρεμμα έχει υποστεί ο Θοδωρής Τριποτσέρης, ωστόσο ο 27χρονος δυναμικός στόπερ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο κρίσιμο ματς της Ριζούπολης. Κατά τα άλλα, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Λαμπρόπουλος όπως και οι Σβασίγια, Νιμανί που τη Δευτέρα θα απολογηθούν για τα νυχτοπερπατήματα τους και ακολούθως θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαιά τους.
ΦΩΣ: Άρχισαν οι εκκαθαρίσεις στον ΟΦΗ,έπεται και συνέχεια
H αποχώρηση των Νιμανί και Ζβασίγια από το δυναμικό του ΟΦΗ σήμανε την απαρχή των εκκαθαρίσεων που ήταν σίγουρο ότι θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας του Ηρακλείου αλλά και το ξεκίνημα μιας διαφορετικής εποχής στα αποδυτήρια της ομάδας. Και αυτό γιατί είναι δεδομένο πως πλέον σφίγγουν τα λουριά στο εσωτε-ρικό της ΠΑΕ καθώς δίνεται η εντύπωση ότι πλέον η πειθαρχία θα αποτελεί απαραίτητο άξονα της λειτουργίας της ομάδας.

Θα γίνει προσπάθεια να μειωθούν δραστικά, αν δεν καταστεί εφικτό να εξαφανιστούν, καταστάσεις του παρελθόντος που κάθε άλλο παρά επέτρεπαν στον ΟΦΗ να λειτουργήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Η περίπτωση των Νιμανί και Ζβασίγια είναι η αρχή μιας σειράς αποφάσεων που κατατείνουν προς την κατεύθυνση της μείωσης του αριθμού του ράστερ αφενός ενώ από την άλλη πλευρά στέλνουν σαφές μήνυμα προς οποιονδήποτε ήθελε να ακολουθήσει ανάλογες πρακτικές στο μέλλον. Ήδη στους άλλους τρεις της νυχτοπαρέας (Ζε Εντουάρντο, Μακουκούλα και Φερνάντεζ) επιβλήθηκαν χρηματικά πρόστιμα, όμως είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει και σαφής υπενθύμιση για το τι ήθελε προκύψει σε περίπτωση υποτροπής. Το βέβαιο είναι ότι στον ΟΦΗ θα υπάρξουν και άλλες.
Από το ράστερ της ομάδας καθώς είναι δεδομένο ότι από τις δεκατρείς μεταγραφές του καλοκαιριού κάποιες δεν βοήθησαν, ενώ την ίδια στιγμή ο Πίντο έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να μειωθεί το ρόστερ (δεν θέλει πάνω από 27-28 παίκτες). Παράλληλα είναι πολύ πιθανό ο Πορτογάλος τεχνικός να ζητήσει την προσθήκη κάποιων ποδοσφαιριστών στη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα οπότε είναι βέβαιο ότι θα πρέπει να προκύψουν ελεύθερες θέσεις.
Στο περιθώριο των εξελίξεων αυτών ο Πίντο προσπάθησε την εβδομάδα που πέρασε να περάσει κάποια πράγματα που ο ίδιος επιθυμεί στο παιχνίδι της ομάδας και περιμένει να διαπιστώσει κατά πόσον αυτά αφομοιώθηκαν από τους παίκτες στο ματς που ακολουθεί το επόμενο Σάββατο στη Ριζόύπολη. Για την ώρα πάντως ο Πορτογάλος τεχνικός και το ιατρικό τιμ της ΠΑΕ έχουν την προσοχή τους στραμμένη στην περίπτωση του Μακρή ο οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο και είναι άγνωστο αν θα υπολογίζεται για το ματς αυτό. Οι πιθανότητες ετοιμότητας του είναι λιγοστές, όμως η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την επόμενη ε- · βδομάδα και αφού προηγούμενα ο παίκτης ακολουθήσει τη θεραπευτική αγωγή που του έχει συσταθεί.
Απών θα είναι ο Λαμπρόπουλος ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης, αντίθετα δεν φαίνεται να είναι σοβαρό το διάστρεμμα που υπέστη ό Τριποτσέρης.
Sportday: Δυσάρεστα τα νέα για Μακρή

Δεν ήταν ευχάριστα τα χθεσινά αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Μακρής ανήμερα των 29ων γενεθλίων του.
Η εξέταση έδειξε ότι ο παίκτης του ΟΦΗ έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού στον τετρακέφαλο. Αυτό σημαίνει πως μόνο με θαύμα θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη. Οι άνθρωποι του ΟΦΗ λένε μεν ότι υπάρχουν ελπίδες για να είναι παρών σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, ωστόσο η εμπειρία από τέτοιους τραυματισμούς δεν δικαιολογεί τόση αισιοδοξία.
Η θλάση του 29χρονου αμυντικού μέσου, πάντως, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον Ρικάρντο Σα Πίντο.
0 Πορτογάλος τεχνικός είδε και τον Θοδωρή Τριποτσέρη ν’ ακολουθεί θεραπεία χθες. μια και ο στόπερ του ΟΦΗ έχει πάθει διάστρεμμα. Ελαφρός μορφής, πάντως, κάτι που δεν γεννά ανησυχία για τη συμμετοχή του στον αγώνα με την «ελαφρά ταξιαρχία». Το πρόγραμμα δεν ακολούθησε χθες και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, που έχει υπέστη κάταγμα κόπωσης στις αρχές του μήνα και θα επιστρέψει τον Δεκέμβριο.
Σήμερα οι «μελανόλευκοι» έχουν ρεπό

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook