“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 18 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ο Σα Πίντο είδε την ομάδα νέων

Ο Σα Πίντο είδε την ομάδα Νέων Μπορεί να έδωσε χθες ρεπό στους παίκτες του, αλλά ο ίδιος πήγε στο Βαρδινσγισννειο Αθλητικό Κέντρο 0 λόγος για τον Ρικάρνχο Σα Πίντο.
που ήταν ανάμεσα στους θεατές της ομάδας Νέων του ΟΦΗ. η οποία νίκησε 1-0 με γκολ του Μανώλη Ροβίθη. Ο Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να δει τόσο τον σκόρερ, όσο και άλλους παίκτες της επαγγελματικής ομάδας που κατά καιρούς ενισχύουν τη Νέων Επίσης, ήταν μια ευκαιρία να τσεκάρει και τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν προωθηθεί, ώστε να έχει μια εικόνα για το μέλλον. Αλλωστε, το τεστ ήταν δυνατό, αφού οι μικροί του ΠΑΟΚ κατέβηκαν ως πρωτοπόροι στο Ηράκλειο. Σήμερα, που «μελσνόλευκοι» επιστρέφουν στις προπονήσεις, ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλει να δει ηώς έχει εξελιχθεί η κατάσταση του Γιώργου Μακρή και αν τελικά ο Καβαλιώτης αμυντικός μέσος έχει κάποια ελπίδα να είναι παρών στον αγώνα με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη

Goal

Ο Γιώργος Μακρής δεν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ρικάρντο Σα Πίντο για χον αγώνα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ακόμα κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις την Πέμπτη, όποτε και αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. 0 29χρονος αμυντικός μέσος υπέστη θλάση και δεν θα μετέχει στο πρόγραμμα ως την Τετάρτη. Με δεδομένο το ότι θα έχει χάσει προπονήσεις, αλλά και το όχι υπάρχει ο κίνδυνος υποτροπής, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα υπολογίζεται από τον Πορτογάλο προπονητή.

ΦΩΣ

Μπελάς με Μακρή για Πίντο

Είναι ξεκάθαρο πως τα μαντάτα που ήρθαν από τον τραυματισμό του Μακρή… συννέφιασαν τον Ρικάρντο Σα Πίντο μιας και ο Πορτογάλος τεχνικός υπολογίζει στην παρουσία του δυναμικού μέσου.
Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο παίκτης στον τετρακέφαλο και η αναγκαστική απουσία του από το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, τουλάχιστον ως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, καθιστά αμφίβολη, αν όχι αδύνατη, την παρουσία του στο καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον Απόλλωνα το Σάββατο στη Ριζούπολη. Από το ιατρικό τιμ της ηρακλειώτικης ομάδας αφήνονται κάποιες, λιγοστές, ελπίδες να καταφέρει ο παίκτης να δώσει το παρών, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο παιχνίδι χωρίς τον Μακρή. Και αν τελικά καταφέρει να υπολογίζεται έστω και για την αποστολή, τότε ο πιο χαρούμενος από όλους θα είναι ο Πορτογάλος τεχνικός. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Βερόν ο οποίος έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δραστηριότητας στα τελευταία τρία παιχνίδια και από τότε υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή για να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό. Για την ώρα κάτι τέτοιο δεν έχει καταστεί εφικτό, όμως η ποιότητα και η εμπειρία του παίκτη είναι τέτοιες που αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή καθώς ξέρει ότι μπορεί να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις. Τα δύο αυτά ερωτηματικά, σε συνδυασμό με τη δεδομένη απουσία του τραυματία Λαμπρόπουλου αποτελούν τους τρεις πονοκεφάλους για την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, όμως ο Σα Πίντο δεν δείχνει να στέκεται σε αυτά. Και η στάση αυτή είναι απόλυτα ορθή καθώς εκείνο που ενδιαφέρει τον ΟΦΗ στην παρούσα φάση είναι η συγκομιδή βαθμών και όχι η αναζήτηση δικαιολογιών και άλλοθι πίσω από απουσίες και προβλήματα. Το ματς στη Ριζούπολη είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην οικονομία του πρωταθλήματος και με βάση τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στην οικονομία της ουράς της βαθμολογίας και συνεπώς όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook