“Κερδίζει έδαφος ο υποβιβασμός 2 ομάδων”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας a-sports.gr, αυξάνονται οι πιθανότητες για τον υποβιβασμό 2 ομάδων από την Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Αν και αρχικά στην ΕΠΟ ήταν κάθετοι, πως δεν θα υπάρξει φέτος καμία αλλαγή στον αρχικό σχεδιασμό και την προκήρυξη, τελικά διώχνουν από πάνω τους την… καυτή πατάτα!

Και όλα αυτά αφορούν το πόσες ομάδες θα πέσουν από τη Σούπερ Λίγκα και πόσες θα ανέβουν από τη Β’ Εθνική την τρέχουσα σεζόν.

Η περιβόητη απόφαση λοιπόν, για το τι θα ισχύσει τελικά αναμένεται να παρθεί από το Διαιτητικό Δικαστήριο, αφού αυτό συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. της ΕΠΟ το Σάββατο (16/11) ως η ιδανικότερη λύση του γόρδιου δεσμού.

Η ουσία βέβαια είναι πως το τρεις πέφτουν τρεις ανεβαίνουν για την τρέχουσα σεζόν… χαλαρώνει μετά την επιμονή της Σούπερ Λίγκας να υποβιβαστούν δύο ομάδες και να προβιβαστούν δύο από τη δεύτερη κατηγορία. Και μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν πως το 2-2 κερδίζει καθημερινά έδαφος…

Η ΕΠΟ από την άλλη, μη θέλοντας να πάρει θέση και να χαλάσει την καρδιά σε κανέναν, αφού έχει βρεθεί στη μέση και σε δύσκολη θέση αναμένεται να πάει το ζήτημα στο Διαιτητικό Δικαστήριο ώστε να αποφευχθούν ενστάσεις και προσφυγές, στην όποια απόφαση δεν θα τους ευνοεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook