“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τετάρτη 20 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τετάρτη 20 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

«Περδίκι» ο Τριποτσέρης

Στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο είναι από χθες ο Θοδωρής Τριποτσέρης. Ο έμπειρος στόπερ. που είχε υποστεί διάστρεμμα ελαφρός μορφής, μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα. Αντίθετα, ο Μακρής (θλάση) και ο Φραγκουλάκης (κοιλιακοί) ακολούθησαν και χθες ατομικό. Η προπόνηση ήταν σε έντονους ρυθμούς και περιείχε ασκήσεις τακτικής, παιχνίδια με μπάλα και τελειώματα φάσεων. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα στις 10 με προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο. Από εκεί και πέρα οι οπαδοί του ΟΦΗ διοργανώνουν εκδρομή για την Αθήνα, με τιμή συμμετοχής 20 ευρώ.

Goal

Κόντρα στα προγνωστικά, που τον ήθελαν εκτός της μάχης του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Θοδωρής Τριποτσέρης έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο.
Ο 28χρονος στόπερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και θα είναι παρτενέρ του Ζόρο στο κέντρο της άμυνας. Αντιθέτως, δεν υπολογίζονται οι Φραγκουλάκης και Μακρής.

ΦΩΣ

Ακούγεται Σιαλμάς στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ

Την περίπτωση του Δημήτρη Σιαλμά φαίνεται να εξετάζουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ προκειμένου να ενισχύσουν τη γραμμή πυρός. Ο ·27χρονος επιθετικός ο οποίος την προηγούμενη χρονιά, αγωνιστήκε στην Καζάρ του Αζερμπαϊτζάν, έμεινε ελεύθερος το προηγούμενο καλοκαίρι και αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας του με τους ανθρώπους του ΟΦΗ να εξετάζουν·το ενδεχόμενο να του προτείνουν συμβόλαιο συνεργασίας. Για την ώρα πάντως το μυαλό όλων είναι στραμμένο στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα στην Αθήνα. Χτες επιβεβαιώθηκε ότι ο Θόδωρος Τριποτσέρης θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι μι τον Απόλλωνα, καθώς ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ πήρε μέρος κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο (διάστρεμμα) και τέθηκε στη διάθεση του Σα Πίντο. Ελπίδες ετοιμότητας δημιουργήθηκαν για τον Φραγκουλάκη, ο οποίος πάντως ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα εξαιτίας των ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και η τελική απόφαση θα ληφθεί την τελευταία στιγμή. Εξαιρετικά δύσκολη όχι αδύνατη, φαίνεται η συμμετοχή του Μακρή, o οποίος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο και κάνει αγώνα’ δρόμου για :να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό. Δεδομένη είναι η απουσία του Λαμπρόπουλου ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης. Απολογήθηκαν ενώπιον της διοίκησης οι Ζβασίγια και \ Νιμανί για τα νυχτοπερπατήματα (για .:.δεύτερη φορά) της προηγούμενης εβδομάδας και αναμένεται να ανακοινωθεί η αποπομπή τους από το ράστερ της ομάδος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook