“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 21 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Γκρίζα διάθεση

Πώς ήταν ο Λουτσιάνο Γκαλέτι όταν ήρθε στην Κρήτη; Ε, καμία με τον σημερινό Γκαλέτι. Χαρούμενος τότε, επειδή του δίνεται η ευκαιρία να ξαναπαίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο, «συννεφιασμένος» τώρα. Ο Αργεντινός άσος είναι εμφανώς απογοητευμένος και -γιατί όχι- ελαφρώς χολωμένος με τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Επαιξε για τελευταία φορά ως αλλαγή στο Καραϊσκάκη κι έκτοτε ο Πορτογάλος τεχνικός δεν του έχει δώσει ούτε λεπτό συμμετοχής. Βέβαια, ο Γκαλέτι είναι ιδιάζουσα περίπτωση, λόγω του ιατρικού του ιστορικού, όμως ο ίδιος θεωρεί ότι θα μπορούσε να είχε πάρει περισσότερο χρόνο, πόσω μάλλον που ο ΟΦΗ δεν πάει καλά και ο προπονητής του ψάχνεται. Επίσης, από το περιβάλλον του παίκτη ακούγεται ότι τον έχουν «χαλάσει» και κάποια άλλα πράγματα μέσα στην ομάδα και γι’ αυτό δεν έχει την ίδια διάθεση με την εποχή που πάτησε το πόδι του στο Ηράκλειο. Μάλιστα, η κακή ψυχολογία του δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους του ΟΦΗ. Τον έχουν πιάσει από κοντά και προσπαθούν να του ανεβάσουν το ηθικό, ώστε να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια. Τυπικά, βέβαια, δεν υπάρχει θέμα. αφού ο Γκαλέτι ως έμπειρος επαγγελματίας είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του. όμως πολλές φορές δεν αρκεί αυτό. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί, πάντως, από το περιβάλλον του είναι αν θα επιδιώξει τον Ιανουάριο να φύγει από την κρητική ομάδα. Εδώ να θυμίσουμε ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Goal

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετείχαν χθες οι Φραγκουλάκης και Μακρής κι έτοι υπολογίζονται από τον Σα Πίντο για το σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα, θα λείψει μόνον ο τραυματίας Λαμπρόπουλος.

ΦΩΣ

Ελπίδες για Μακρή και Φραγκουλάκη

Ετριβε τα χέρια του από ικανοποίηση ο Ρικάρντο Σα Πίντο χθες το πρωί, βλέποντας τόσο τον Μακρή όσο και τον Φραγκουλάκη να ανεβάζουν τους ρυθμούς τους και να παίρνουν μέρος σε μεγάλο μέρος του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας. Οι δύο παίκτες, που ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από προβλήματα σε τετρακέφαλο και κοιλιακούς αντίστοιχα, έδωσαν ελπίδες ότι μπορεί και να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το ματς του Σαββάτου στη Ριζούπολη. Καθοριστική για το μέλλον και των δύο θα είναι η σημερινή μέρα, οπότε θα επιχειρήσουν να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο στροφές και αν τελικά δεν αισθανθούν την παραμικρή ενόχληση θα μπουν στο πλάνο του Πορτογάλου τεχνικού για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Όμως επειδή πρόκειται για μυϊκούς τραυματισμούς, είναι λογικό να τηρείται στάση αναμονής, αφού αν νιώσουν ακόμη και την παραμικρή ενόχληση αυτομάτως θα αποκλειστούν και θα συνεχίσουν το πρόγραμμα θεραπείας. Αυτός που σίγουρα δεν υπολογίζεται για το ματς της Ριζούπολης είναι ο Λαμπρόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό (κάταγμα κόπωσης) και θέλει κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να επιστρέψει στο πρόγραμμα των συμπαικτών του.
• Την επίσκεψη μαθητών της τετάρτης και της έκτης τάξης του 49ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου δέχτηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ στη χθεσινή πρωινή προπόνηση. Οι μικροί μαθητές φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου, έβγαλαν φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές και αφού παρακολούθησαν για δεκαπέντε λεπτά το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας αποχώρησαν.
• Στις θύρες 6 και 7 του γηπέδου της Ριζούπολης θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του ΟΦΗ που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς του Σαββάτου. Οι εγγραφές για την εκδρομή που διοργανώνουν οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας (κοστίζει 50 ευρώ) ολοκληρώνονται σήμερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook