“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Παιχνίδι για μια νέα αρχή

Κομβικό θεωρούν στον ΟΦΗ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους Κρητικούς και η απόσπαση του θετικού αποτελέσματος κρίνεται επιβεβλημένη. Ο Σα Πίντο δούλεψε στη διακοπή με τους παίκτες του στον τομέα της φυσικής κατάστασης και μένει να φανεί αν θα υπάρξουν ή όχι σημάδια βελτίωσης. Ο ΟΦΗ θα έχει και τη συμπαράσταση οπαδών του στη Ριζούπολη καθότι διοργανώνουν εκδρομή στην Αθήνα. Οι οπαδοί της ομάδας θα φιλοξενηθούν στις θύρες 6-7.

Goal

Ενδιαφέρον για Ζοάο Μάριο

Το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Record» περί ενδιαφέροντος των “μελανόλευκων” για τον 20χρονο κεντρικό μέσο της Σπόρυνγκ Λισσαβώνος Ζοάο Μάριο επιβεβαιώνεται από τον ΟΦΗ. Ο ύψους 1,79 μ. άσος είναι αρχηγός της δεύτερης ομάδας της Σπόρχινγκ (12 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ είναι και μέλος της εθνικής Πορτογαλίας κάτω των 20 ετών, συμμετέχοντας και στο φετινό παγκόσμιο κύπελλο ως βασικός. Ο Σα Πίντο γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες του Ζοάο Μάριο (31 συμμετοχές πέρυσι στη β’ ομάδα) από την κοινή τους θητεία στα «λιοντάρια» κι έχει ενεργοποιήσει τις γνωριμίες του ώστε να τον πάρει ως δανεικό μαζί του στον ΟΦΗ. Πιθανη απόκτηση του νεαρού κεντρικού μέσου ενδεχομένως να δυσχεράνει τη θέση του Ματιάς Βερόν, τον οποίον δεν φαίνεται να εμπιστεύεται μέχρι τώρα ο Πίντο.

ΦΩΣ

Ερωτηματικά της τελευταίας στιγμής στον ΟΦΗ

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι ο ΟΦΗ θα πήγαινε στη Ριζούπολη χωρίς να υπολογίζει μόνο τον ανέτοιμο Λαμπρόπουλο, ήρθε η χθεσινή πρωινή προπόνηση να φέρει στην επιφάνεια άλλα δύο προβλήματα και να δημιουργήσει άλλα τόσα ερωτηματικά και πονοκεφάλους στο μυαλό του Σα Π ι ντο.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε δύο από τα πιο βασικά στελέχη της ομάδας, τον συμπατριώτη του Κάρλος Μιλιάζες και τον Θανάση Παπάζργλου να αποχωρούν από το χθεσινό πρόγραμμα καθώς στη διάρκεια του ένιωσαν ενοχλήσεις.
Ο πρώτος παραπονέθηκε για τσιμπήματα στον δικέφαλο, ενώ ο δεύτερος για ενοχλήσεις στη γάμπα με αποτέλεσμα να πάγε άμεσα στο ιατρείο να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να είναι άγνωστο αν θα καταφέρουν να ακολουθήσουν την αποστολή στην Αθήνα. Κάτι τέτοίο θα ξεκαθαρίσει σήμερα τό πρωί οπότε και θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα. Αν οι δύο παίκτες νιώσουν έστω και την παραμικρή ενόχληση θα αποκλειστούν από την αποστολή προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή πιθανότητα επιβάρυνσης της κατάστασής τους.
Από εκεί και πέρα, πορτογαλικά δημοσιεύματα («Record») με την ευκαιρία της παρουσίας του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο της ομάδας του Ηρακλείου φέρουν τον τεχνικό του ΟΦΗ να έχει ζητήσει απφ την προηγούμενη ομάδα του.
τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, τον δανεισμό του 20χρο« νου κεντρικού αμυντικού Ζοάο Μάριο Εντουάρντο. Για τον συγκεκριμένο παίκτη, πριν από λίγο καιρό, οι Πορτογάλοι έγραφαν ότι είχε πρόταση από τον Ιντερ αλλά το θέμα… σκάλωσε στη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του και φτάνει τα 40 εκ.ευρώ.

Sportday

Έφτασε η ώρα του Κανακούδη

Ο Πέτρος Κσνακούδης ήταν ο μεγάλος άτυχος του φετινού Απόλλωνα. Ενας φαινομενικά επιπόλαιος τραυματισμός στο πέλμα εξελίχθηκε σε πολλαπλό κάταγμα, με συνέπεια να τον αφήσει έξω για τρεις και πλέον μήνες. Ομως, ο 29χρονος αριστερός μπακ είναι έτοιμος εδώ κι αρκετό καιρό κι ο Λόρι Σάντσεζ δείχνει να τον υπολογίζει ακόμα και για βασικό στο αυριανό ματς με τον ΟΦΗ στη Ριζούπολη. Χθες ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΠΑΕ η πρόσληψη του Στιβ Κωνσταντινίδη, ο οποίος έχει αναλάβει ήδη ενεργό ρόλο στις προπονήσεις στο πλευρό του Σάντσεζ. Η τελευταία προπόνηση για το ματς με τον ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11 στη Ριζούπολη. Τέλος. επιβεβαιώθηκε ότι ο Τσεμπερίδης έχει θλάση β’ βαθμού στον αριστερό δικέφαλο, όπερ σημαίνει ότι θα μείνει έξω για τρεις εβδομάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook