Βγήκε στην αγορά το νερό «ΠΑΕ ΟΦΗ Η20»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στην διάθεση των καταναλωτών βρίσκεται από σήμερα το εμφιαλωμένο νερό «ΠΑΕ ΟΦΗ Η20» με μια τιμή άκρως ανταγωνιστική τιμή. 

Στα ράφια όλων των Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης της πόλης του Ηρακλείου βρίσκεται από το πρωί το εμφιαλωμένο νερό «ΠΑΕ ΟΦΗ Η20». Η τιμή πώλησης της 6άδας 1.5 lt. είναι 1,60 ευρώ, μια τιμή άκρως ανταγωνιστική χάρη στην τιμολογιακή πολιτική της ΒΟΘΥΛΙΑ ΑΕ και των Σ/Μ Χαλκιαδάκη.

Επίσης, το νερό θα διατίθεται από αύριο και στα υπόλοιπα Σούπερ Μάρκερ Χαλκιαδάκης της Κρήτης ενώ πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και στην Αθήνα μέσω των καταστημάτων “Γεύσεις Κρήτης Χαλκιαδάκης” στην Γλυφάδα και στο Χαλάνδρι.

Το νερό παράγεται από την ΒΟΘΥΛΙΑ Α.Ε, μια εταιρεία που ξεκίνησε το 1992 με την παραγωγή του φυσικού επιτραπέζιου νερού Σεληνάρι. Οι εγκαταστάσεις της βρίσκονται στο Βραχάσι Λασιθίου στην περιοχή Αγ. Γεωργίου, Σεληνάρι. Το νερό προέρχεται από την υδάτινη περιοχή «ΤΑΡΜΑΡΟΣ» που βρίσκεται ανάμεσα στα Λασιθιώτικα βουνά και αντλείται από ιδιόκτητη γεώτρηση στο έδαφος της Βοθυλιάς, σε μηδενική απόσταση από τον χώρο εμφιάλωσης. Η ποιότητα του νερού είναι άριστη και το κατατάσσει ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης σύμφωνα με τις χημικές αναλύσεις στο Ι.Γ.Μ.Ε και μικροβιολογικές αναλύσεις στο Ινστιτούτο Θαλάσσιας Βιολογίας Κρήτης (ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ).

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook