«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα, Σάββατο 23 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.
Sportday: Η κόντρα των φίλων
Η ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΩΝ «ΚΟΛΛΗΤΩΝ» ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ
Ματς «ζωής και θανάτου» είναι το σημερινό της Ριζούπολης για Απόλλωνα και ΟΦΗ. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε δύο «κολλητοί» να καλούνται να «σκοτώσουν» ο ένας τον άλλον.
Και μάλιστα κατά τη διάρκεια του ματς. ο ένας να… πέφτει πάνω στον άλλον. Αναφερόμαστε στους Πετρόπουλο και Τριποτσέρη. Tον φορ των γηπεδούχων και τον στoπερ των φιλοξενουμένων αντίστοιχα, τους οποίους δένει μία μακρά και στενή φιλία. Μην πάει ο νους σας στον Παναθηναϊκό. Οι δυο τους δεν υπήρξαν ταυτόχρονα στους «πράσινους», ώστε να γνωριστούν εκεί.
Οι δεσμοί που τους ενώνουν είναι πιο δυνατοί και ξεκινάνε από παλαιότερα.
Συνομήλικοι -έχουν γεννηθεί το 1986 ξεκίνησαν την πορεία τους από τις αλάνες της Αθήνας. Ταυτόχρονα κλήθηκαν στη μεικτή της πόλης και μαζί βρέθηκαν στις Εθνικές Νέων και Ελπίδων. «Κόλλησαν» μεταξύ τους και από απλοί γνωστοί, έγιναν δύο πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε οικογενειακό. Πολλά καλοκαίρια τα πέρασαν παρέα στην Πάρο και παρ’ ότι δεν έχει τύχει να παίξουν ποτέ μαζί σε συλλογικό επίπεδο, όποτε βρουν χρόνο συναντιούνται για έναν καφέ. Σήμερα όμως για 90 λεπτά καλούνται να «αλληλοσκοτωθούν». Είναι και η θέση που παίζουν τέτοια, η οποία θα τους φέρει πολλές φορές αντιμέτωπους. Κατά τις 5 το απόγευμα θα ξέρουμε ποιος εκ των δύο θα χαμογελάσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως ως 100%. επαγγελματίες που είναι και οι δύο. η φιλία που τους δένει δεν θα τους επηρεάσει μέσα στο γήπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά το ματς. τα πειράγματα θα είναι πάρα πολλά.
GOAL: Mεγάλες προσδοκίες
Η πρόσληψη του Λόρι Σάντσεζστην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης έχει δημιουργήσει προσδοκίες στον κόσμο. 0 Αγγλος κόουτς ντεμπουτάρει σήμερα εναντίον του ΟΦΗ στον πάγκο της «ελαφρός ταξιαρχίας» και οι οπαδοί θα ήθελαν να… εκπλαγούν με αυτό που θα δουν. Δεν επιθυμούν να βρεθούν στο ίδιο και προβλέψιμο έργο θεατές και δεν αναφερόμαστε μόνο στο αποτέλεσμα, αν και ο Απόλλων μετρά πέντε ματς δίχως νίκη (τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες), όσο στην αγωνιστική εικόνα.
Η προηγούμενη αλλαγή με την αντικατάσταση του Αλέκου Βονιάδη και από τον Μπάμπη Τεννέ δεν επηρέασε καθόλου την εικόνα, με τον Απόλλωνα και να δέχεται εύκολα γκολ, αλλά και να βάζει με… αίτηση. Μεγάλες προσδοκίες έχουν όμως και οι οπαδοί του ΟΦΗ, που έχουν να πανηγυρίσουν σε εκτός έδρας ματς από τις 22 Οκτωβρίου του 2012.
Η νίκη επί του Πλατανιά (2-1 στα Χανιά) κοντεύει να γίνει ιστορική, καθώς έκτοτε οι «μελανόλευκοι» υποχρεώθηκαν σε 13 ήττες και απέσπασαν 3 ισοπαλίες μακριά από το νησί. Σαφώς και υπάρχει βελτίωση από τότε που ανέλαβε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, αλλά ο κόσμος θέλει να δει μία ομάδα να πουλά ακριβά το τομάρι της και όχι να είναι εύκολος στόχος όταν δεν παίζει στο «Γεντί Κουλέ».
Στον αγωνιστικό τομέα για τον Απόλλωνα ο Σάντσεζ άφησε εκτός αποστολής τον Εγκον, στέλνοντάς του παράλληλα… μήνυμα, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού. Οοον αφορά τον ΟΦΗ, ο Μακρής ακολούθησε την αποστολή, αν και δύσκολα θα ξεκινήσει, ενώ δεν τα κατάφεραν οι Γκαλέτι και Φραγκουλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook