Σα Πίντο: “Περήφανος για αυτή τη νίκη”

Eπιμέλεια:Παύλος Σιδερίδης

Περήφανος για τη νίκη του ΟΦΗ δήλωσε ο Σα Πίντο, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη σε όσους από τους παίκτες δεν ήταν στην αποστολή, στον πρόεδρο της ομάδας και τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ

Είμαι πολύ περήφανος για αυτή τη νίκη. Αν θυμάμαι καλά ήρθε μετά από 21 μήνες. Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτό και την αφιερώνουμε στα παιδιά που δεν ‘ηταν εδώ μαζί μας, στον πρόεδρο που κάνει ότι μπορεί και στους φιλάθλους μου που ήρθαν από την Κρήτη και μας δώσανε μεγάλη δύναμη και τους ευχαριστώ γιι αυτό. Για το παιχνίδι νομίζω πως το κοντρολάραμε από την αρχή τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Νομίζω πως κάναμε μόνο ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο από στημένο. Είμαι ευχαριστημένος γιατί δεν ήταν και καλός αγωνιστικός χώρος. Ο αντίπαλος έπαιξε με μακρινές μπαλιές και προσαρμοστήκαμε σε αυτό. Χρειάζεται σίγουρα να καλυτερέψουμε το παιχνίδι μας και αμυντικά και επιθετικά. Θέλω να πως πως είχαμε 4-5 ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι και πρέπει να το κάνουμε για να παίζουμε με λιγότερο άγχος. Έπρεπε να νικήσουμε με περισσότερα γκολ διαφορά σήμερα.Θέλω να τονίσω πως σε τέτοια παιχνίδια είναι εύκολο να δεχθείς γκολ ίσως και από το πουθενά. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του διαιτητή. Έδινε κάρτες και σταματούσε το παιχνίδι. Δεν μιλάω για διαιτησία όταν χάνω αλλά όταν κερδίζω. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Στο προηγούμενο παιχνίδι δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι και νομίζω το ίδιο έγινε και σήμερα.

Ερωτηθής για τον τραυματισμό του Περογαμβράκη ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε: 

Δεν μπορώ να ξέρω για τους τραυματίες. Νομίζω πως θα χρειαστούμε 48 ώρες για να ξέρουμε. Είναι το μόνο που μας αναχώρησε και ελπίζω να μην είναι σοβαρό