Aντιδράσεις από τους συμμετέχοντες για τα πλέι-οφ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το ενδεχόμενο προσφυγής στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να ακυρώσουν την διαδικασία των πλέι-όφ στην Football League σκέφτονται ήδη αρκετές ομάδες.

Ηδη στο άκουσμα ότι η Football League την Τρίτη (19/07) θα συνεδριάσει για να επικυρώσει τη βαθμολογία και να διεξάγει την κλήρωση για την άμεση έναρξη των play off στο λεκανοπέδιο, υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις.

Αρχικά ο Διαγόρας ζήτησε με ανακοίνωσή του αυτά να γίνουν τον Αύγουστο με νέα ρόστερ, ακολούθησε ο ΟΦΗ που ανεπίσημα αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Αθήνα και το Σάββατο (16/07) ο μεγαλομέτοχος Θανάσης Σάμιος της Δράμας  τάχθηκε υπέρ της άποψης ότι δεν πρέπει να γίνουν μπαράζ άμεσα. Όσο για τα Τρίκαλα; Τη Δευτέρα (18/07) θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για τη μη επικύρωση της βαθμολογίας, ενώ θα καταθέσει και έφεση κατά της πρωτόδικής απόφασης με την οποία αποβάλλεται από το πρωτάθλημα λόγω πλαστής εγγυητικής.

 Το ΔΣ της Τρίτης θα είναι επεισοδιακό, αφού οι ΠΑΕ ΟΦΗ, Δόξα Δράμας και Διαγόρας (έχει δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ, εφόσον τα Τρίκαλα τιμωρηθούν και από τη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων) θα αρνηθούν να παίξουν τον Ιούλιο. Εάν η διοργανώτρια αποφασίσει το αντίθετο, τότε είναι βέβαιο ότι οι τρεις παραπάνω θα προσφύγουν στη Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.  Η ΟΥΕΦΑ έχει δώσει παράταση στην ΕΠΟ μέχρι τις 25 Ιουλίου για να «κλείσει» η αγωνιστική σεζόν, οπότε όλα είναι σε τεντωμένο σχοινί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook