Ζητείται διάρκεια για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πήρε στην Ριζούπολη την πρώτη νίκη μακρυά από την Κρήτη και πλέον καλείται να αποκτήσει διάρκεια και αποτελεσματικότητα ώστε να δώσει συνέχεια στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι μια ενδεχόμενη νίκη επί της Καλλονής θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο διπλό της Ριζούπολης ενώ ο ΟΦΗ θα απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Συν τοις άλλοις, ένα τρίποντο θα στείλει τον ΟΦΗ στους 15 βαθμούς και θα διώξει ακόμα περισσότερο το άγχος και την πίεση που υπάρχει από τις πρώτες αγωνιστικές και το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Η διάρκεια και η συνέχεια στα καλά αποτελέσματα είναι ένα αποτελέσμα που θα δώσει άλλον “αέρα” στον ΟΦΗ ενώ το 10ημερο που έρχεται είναι ιδιαίτερα σημαντικό μιας και έρχεται το πρώτο ματς για το κύπελλο. Βάσει του προγράμματος που υπάρχει, με 2 παιχνίδια μέσα σε 3 24ωρα είναι δεδομένο πως ο Ρικάρντο Σα Πίντο θα προχωρήσει σε ένα μικρό rotation προκειμένου να βγει αυτό το 3ημερο και να παρουσιαστεί ο ΟΦΗ φρέσκος και διαφορετικός.