“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Δευτέρα 25 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα ρεπορτάζ του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Ευχαριστεί τον κόσμο

Τους φιλάθλους του ΟΦΗ για την παρουσία τους στη Ριζούπολη ευχαρίστησε με ανακοίνωση της η ΠΑΕ. «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν σήμερα στην Ριζούπολη και μετέτρεψαν το γήπεδο σε Ύεντί Κουλέ”. Φίλαθλοι κυρίως από το Ηράκλειο, την Αθήνα αλλά και από κάθε μεριά της χώρας βρέθηκαν εκεί και βοήθησαν τα μέγιστα για τη νίκη. Είναι δεδομένο ότι όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί και η πιο τρανή απόδειξη είναι η σημερινή. Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε». Επίσης, ευχαρίστησε τον Απόλλωνα για τη φιλοξενία.

ΦΩΣ

Συσπείρωση και χαμόγελα στον ΟΦΗ

Η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, και μάλιστα εκτός έδρας αυτή τη φορά, επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη, έχει επαναφέρει τη χαμένη αισιοδοξία για ένα καλό πρωτάθλημα στον ΟΦΗ. Ύστερα από ένα κάτω του μετρίου ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα, οι Κρητικοί δείχνουν να πατούν σε στέρεες βάσεις και η πίστη ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη έχει επανέλθει στις τάξεις της ομάδας. Ο Σα Πίντο νιώθει δικαιω; μένος γία τις επιλογές του και για την κατάκτηση του νέου τρίποντου και πλέον το μυαλό δεν μπορεί να είναι αλλού από την αναμέτρηση της προσεχούς αγωνιστικής, με την Καλλονή στο «Γεντί Κουλέ». Παιχνίδι που άλλος στόχος πλην της νίκης δεν υπάρχει. Ο Αλέξης Περογαμβράκης πού αποχώρησε τραυματίας από τη Ριζούπολη, είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί σήμερα. Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ θέλησε μέσω ανακοίνωσης να ευχαριστήσει τον κόσμο της που στήριξε δυναμικά την ομάδα στην αναμέτρηση της Αθήνας. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά όλους τους φιλάθλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν σήμερα στη Ριζούπολη και μετέτρεψαν το γήπεδο σε “Γεντί Κουλέ”. Φίλαθλοι κυρίως από το Ηράκλειο, την Αθήνα αλλά και από κάθε μεριά της χώρας βρέθηκαν εκεί και βοήθησαν τα μέγιστα για τη νίκη. Είναι δεδομένο ότι όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Ευχαριστούμε και συνεχίζουμε». Ευχαριστίες και προς τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης για την άψογη φιλοξενία που επιφύλαξε στην ομάδα μας στο σημερινό παιχνίδι και υπόσχεται ότι θα ανταποδώσει στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στο Ηράκλειο».

Goal

Mακρής: «Καλύτερα τα πράγματα από δω και πέρα»

Αισιόδοξος για καλύτερη συνέχεια τόσο όσον αφορά την εικόνα του ΟΦΗ όσο και για τα αποτελέσματα εμφανίστηκε ο Γιώργος Μακρής μιλώντας στον Sentra 103,3. 0 σκόρερ του ΟΦΗ στο ματς με τον Απόλλωνα αναφέρθηκε στο πρώτο διπλό της ομάδας του μετά από 21 μήνες: «Καλά, αλλά δεν ήμουν μόνος μου, η ομάδα τα κατάφερε. Κάναμε καλό ματς και το αξίζαμε», όπως και στην παρουσία του Σα Πίντο στον πάγκο: «Σίγουρα και η αλλαγή προπονητή βοήθησε και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Και με τον Δερμιτζάκη, όμως, δούλεψαμε καλά, αλλά δεν βγήκε στο γήπεδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook