Σχόλια και συμπεράσματα από τους αριθμούς αγώνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μακρής και Κάλαϊτζιτς έκαναν όλο το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ομάδα να υπερτερεί έναντι του Απόλλωνα σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες.

Ο ΟΦΗ πέτυχε την πρώτη του νίκη μακρυά από την Κρήτη έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια και για να συμβεί αυτό έπρεπε να ανεβάσει στροφές σε όλα τα επίπεδα. Κάτι που συνέβη, όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί που προέκυψαν από το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ένας από τους τομείς που πρώτευσε ο ΟΦΗ ήταν η κατοχή της μπάλας με τους παίκτες του Σα Πίντο να έχουν 10 περισσότερες πάσες – 47 έναντι 37 του Απόλλωνα – με τους Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και Γιώργο Μακρή να κάνουν φοβερό παιχνίδι. Από τα πόδια του Σέρβου αμυντικού χαφ η μπάλα πέρασε 13 φορές και από τα πόδια του Μακρή 11 με τους δυο τους να έχουν συνολικά 24 πάσες, σχεδόν τα 3/4 από όσες είχαν συνολικά οι γηπεδούχοι!

Ο Ντάνι Φερνάντεζ είχε ένα άνετο απόγευμα καθώς ο Απόλλωνας απείλησε μόλις 1 φορά ενώ αντιθέτως οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ είχαν 8 τελικές προσπάθειες με τους Παπάζογλου, Περογαμβράκη, Ζε να χάνουν τις περισσότερες ευκαιρίες.

Δείτε αναλυτικά τους δύο πίνακες

statistika1 statistika

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook