Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Μακρής!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 29χρονος μέσος τραυματίστηκε στις 15 Νοεμβρίου. Στις 23 έπαιξε για 93 λεπτά και όχι μόνο δεν “μάσησε” από τον τραυματισμό του αλλά ήταν και από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Παρά ένα παιχνίδι, ο Μακρής θα ήταν ο απόλυτος ρέκορντμαν του ΟΦΗ αφού από τα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχει χάσει ούτε ένα λεπτό! Και ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα, όλοι περιμέναμε ότι δεν θα προλάβαινε με τίποτα το παιχνίδι της Ριζούπολης, εκείνος έσπασε κάθε ρεκόρ μπαίνοντας στο γήπεδο πραγματοποιώντας μια συγκλονιστική εμφάνιση.

Ο Μακρής τραυματίστηκε στις 15 Νοεμβρίου με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση ενώ λίγες ημέρες μετά σημειώνουμε το ρίσκο για μια πιθανή συμμετοχή του αφού ο τραυματισμός του θα μπορούσε να εξελιχθεί σε τράβηγμα, κάτι που θα τον άφηνε εκτός δράσης ακόμα και 4-5 εβδομάδες.

Ο αμυντικός μέσος του ΟΦΗ “έσφιξε τα δόντια” και από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο πολύ ήθελε να παίξει στο ματς της Ριζούπολης έχοντας πλήρη επίγνωση για την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί μετά την ήττα στα Γιάννενα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook