“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Τρίτη 26 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα, Τρίτη 26 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule τα κυριότερα δημοσιεύματα του αθλητικού τύπου που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Μοιράστηκαν έξτρα πριμ στον ΟΦΗ

Μοιράστηκαν έξτρα πριμ στον ΟΦΗ Πριν από τον αγώνα της Ριζούπολης ο Μάνθος Πουλινάκης είχε τάξει έξτρα πριμ 10 χιλιάδων ευρω. Χθες πριν από την προπόνηση ο πρόεδρος του ΟΦΗ τήρησε την υπόσχεση του. Εδωσε τα χρήματα στους αρχηγούς κι αυτοί με τη σειρά τους τα μοίρασαν αναλογικά στους συμπαίκτες τους.
Κατά τα άλλα. ο τραυματισμός του Αλέξη Περογαμβράκη στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Απόλλωνα (υπέστη βαρύ διάστρεμμα) θα τον αφήσει, όπως όλα δείχνουν, έξω από τα δυο επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ. αμφότερα με την Καλλονή. Το πρώτο την Κυριακή για το πρωτάθλημα αλλά και το άλλο την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου για το Κύπελλο.
Οσο για τον Φραγκουλάκη. τελικά δεν γλιτώνει το νυστέρι. Μέσα στη βδομάδα θα υποβληθεί σ’ επέμβαση.
για να λυθεί μια και καλή το πρόβλημα του στους κοιλιακούς – προσαγωγούς. Επίσης, οι Θοδωρής Τριποτσέρης,
Γιώργος Μακρής. οι οποίοι αγωνίστηκαν με πρόβλημα εναντίον του Απόλλωνα, χθες έκαναν θεραπεία.

Goal

Moιράστηκαν 10.000 ευρώ

Το πριμ της νίκης επί του Απόλλωνα ύψους 10.000 ευρώ, μοίρασε χθες στους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης. Ακόμη, διάστρεμμα έχει υποστεί ο Περογαμβράκης και θα μείνει εκτός δράσης για 8 έως 10 ημέρες. Χάνει το ματς πρωταθλήματος με την Καλλονή και θα γίνει προσπάθεια να προλάβει εκείνο του Κυπέλλου στις 4 Δεκεμβρίου.

Ελεύθερος Τύπος

«Μπράβο» και γεμάτες τσέπες

Ο Μάνθος Πουλινάκης βρέθηκε χθες στο Βαρδινογιάννειο και μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, για το πρώτο φετινό εκτός έδρας τρίποντο και πρώτο μακριά από την Κρήτη, ύστερα από 21 μήνες! Οπως είχε υποσχεθεί, μοίρασε πριμ ανάλογο με τη διαφορά τερμάτων (οι Κρητικοί επικράτησαν 1 -0), δηλαδή 10.000 ευρω.
Πάντως, από το παιχνίδι της Ριζούπολης προέκυψαν και… δυσάρεστα. Ο Αλέξης Περογαμβράκης υπέστη διάστρεμμα δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες, χάνοντας τις προσεχείς αναμετρήσεις με την Καλλονή στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας θα μείνει μέχρι τον Ιανουάριο ο Μιχάλης Φραγκουλάκης, καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης κοιλιακών ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ «μπράβο» και πριμ στον ΟΦΗ, για τη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Μάνθος – προσαγωγών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook