Προβάδισμα της Σερκλ Μπριζ λόγω… του πρωτοκόλλου συνεργασίας!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί ο Ρικάρντο Σα Πίντο να θέλει τον Ζοάο Μάριο στον ΟΦΗ ωστόσο η συνεργασία της Σπόρτινγκ με την Σερκλ Μπριζ δείχνει να δίνει το προβάδισμα στον βέλγικο σύλλογο.

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον 20χρονο κεντρικό μέσο είναι υπαρκτό μιας και τον ποδοσφαιριστή τον γνωρίζει πολύ καλά ο Ρικάρντο Σα Πίντο που ήδη έχει συζητήσει μαζί του για την προοπτική της έλευσης του στην Ελλάδα και το Ηράκλειο.

Ωστόσο, η περίπτωση της απόκτησης του δείχνει να δυσκολεύει καθώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει υπογράψει πρωτόκολλο συνεργασίας με την Σερκλ Μπριζ. Μάλιστα, όπως αναφέρουν πορτογαλικά δημοσιεύματα, οι Βέλγοι ήδη έχουν δανειστεί παίκτες από την Σπόρτινγκ και η μεταξύ τους συνεργασία είναι άριστη.

Η Σερκλ Μπριζ έχει ενδιαφερθεί για το νεαρό Πορτογάλο διεθνή, οπότε λόγω των όσων αναφέραμε παραπάνω αποκτά προβάδισμα για την απόκτηση του. Πλέον, μένει να φανεί αν η παρέμβαση του Σα Πίντο θα είναι ικανή να αλλάξει την απόφαση των «Δράκων» και εκείνοι με την σειρά τους δώσουν το «οκ» για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή.