“Συνοδοιπόρος της ΠΑΕ η Vodafone”, μαζί μέχρι το 2014

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με δήλωση του, ο Μάνθος Πουλινάκης αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας του ΟΦΗ με την Vodafone χαρακτηρίζοντας την “συνοδοιπόρο” της προσπάθειας που γίνεται στον σύλλογο.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για μια ακόμη χρονιά η Vodafone είναι συνοδοιπόρος στην προσπάθεια που κάνουμε στην ΠΑΕ ΟΦΗ. Στις δύσκολες μέρες που περνάει ο αθλητισμός, η βοήθεια της Vodafone είναι πολύ σημαντική και μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Vodafone για την μεγάλη βοήθεια που παρέχει όλα αυτά τα χρόνια στην οικογένεια του ΟΦΗ» ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η Vodafone, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΟΦΗ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Η Vodafone, πιστή στη στρατηγική της για τη διαρκή υποστήριξη του αθλητισμού, στέκεται και φέτος δίπλα στην ΠΑΕ ΟΦΗ ενισχύοντας τη σημαντική προσπάθεια που πραγματοποιεί ο κρητικός σύλλογος ιδιαιτέρως στη σημερινή δύσκολη συγκυρία.

Ο κ. Μένανδρος Παντελίδης,  της Vodafone δήλωσε σχετικά: «Η ανανέωση της χορηγίας της Vodafone στον ΟΦΗ αποτελεί μια λογική συνέχεια της εξαιρετικής συνεργασίας μας. Στους ανθρώπους της ομάδας βρήκαμε άξιους συνεργάτες οι οποίοι με την αγάπη τους για τον αθλητισμό, εκφράζουν και τη δέσμευση της Vodafone για την υποστήριξη του συλλογικού αθλητισμού. Η χορηγία της Vodafone αποτελεί την έμπρακτη προσπάθεια μας αφενός να υποστηρίξουμε με ενεργό τρόπο την ΠΑΕ ΟΦΗ και αφετέρου να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία στην οποία ο Σύλλογος έχει βαθιές και ισχυρές ρίζες».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook