“Ασπρόμαυρος Τύπος”… Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δείτε και σήμερα τον “Ασπρόμαυρο Τύπο”, Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule με τα κυριότερα δημοσιεύματα που αφορούν τον ΟΦΗ.

Sportday

Μπήκαν Τριποτσέρης και Μακρής

Μπήκαν Μακρής και Τριποτσέρης τσέρης. Οι δύο παίκτες, οι οποίοι κουβαλούσαν τραυματισμούς από το παιχνίδι στη Ριζούπολη. τέθηκαν στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο για τον αγώνα με την Καλλονή στο «0. Βαρδινογιάννης». Φυσικά, παραμένουν εκτός προπονήσεων οι σοβαρότερες περιπτώσεις τραυματιών, δηλαδή οι Ανδρέας Λαμπρόπουλος. Μιχάλης Φραγκουλάκης και Αλέξης Περογαμβράκης. O τελευταίος πάντως, έκανε δηλώσεις για τη βελτίωση του ΟΦΗ. πλέκοντας το εγκώμιο του προπονητή του: «Μας έχει βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία, ενώ και στην προπόνηση είναι αρκετά καλός. Ημαστε πολύ καλοί με τον Απόλλωνα. Παίξαμε οργανωμένα, είχαμε δύναμη και πάθος, σκοράραμε και δίκαια κερδίσαμε». 0 Περογαμβράκης αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του: «Με πάτησε ο αντίπαλος και γύρισε το πόδι μου. Φοβήθηκα. Τελικά είναι διάστρεμμα και θα μείνω εκτός περίπου δύο εβδομάδες. Ισως λιγότερο. Θα δούμε».

Goal

Σε ρυθμούς Καλλονής κινείται ο ΟΦΗ που ουνέχιοε την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς με τους Μυτιληνιούς. Στην προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι παίκτες πλην των τραυματιών Φραγκουλάκη, Περογαμβράκη και Λαμπρόπουλου που συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook