«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr
Δείτε και σήμερα τον “Ασπρόμαυρο Τύπο”, Παρασκευή 29  Νοεμβρίου, μέσα από το Gentikoule με τα κυριότερα δημοσιεύματα που αφορούν τον ΟΦΗ.
GOAL:ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ
Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες ο Μιχάλης Φραγκουλάκης. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα στους κοιλιακούς τον τελευταίο μήνα και επιλέχθηκε η οδός του χειρουργείου. Ο μέσος του ΟΦΗ αναμένεται να έχει επιστρέψει στις προπονήσεις των Κρητικών μέχρι το τέλος του χρόνου και να είναι έτοιμος για τον β’ γύρo.
SPORTDAY: Φουλ για ενίσχυση!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑ ΠΙΝΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΟΦΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ο Μιχάλης Φραγκουλάκης αναμένεται να επιστρέψει στις αρχές του νέου έτους στην αγωνιστική δράση.Για τρεις -τέσσερις παίκτες θα «ψαχτεί» ο ΟΦΗ τη χειμερινή μεταγραφίκή περίοδο.Μπορεί ακόμη να υπάρχει χρόνος μέχρι τότε όμως, οι Κρητικοί ασχολούνται ήδη με τα μεταγραφικά.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μετά το παιχνίδι με την Καλλονή αναμένεται να υπάρξει συνάντηση του Σα Πίντο με τους διοικούντες τον σύλλογο προκειμένου να συζητήσουν εκτενέστερα το τι μέλλει γενέσθαι στο μεταγραφικό παζάρι. Η άποψη που επικρατεί στα εσωτερικά της ομάδας είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν τρεις με τέσσερις προσθήκες προκειμένου να καλυφθούν και τα λάθη του καλοκαιριού.
Οι αρμόδιοι του ποδοσφαιρικού τμήματος εκτιμούν ότι η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε ενίσχυση στις θέσεις των κεντρικού αμυντικού, πλάγιου επιθετικού και χαφ. Από ‘κει και πέρα. ό.τι άλλο κριθεί απαραίτητο ή αν προκύψει κάτι καλό. τότε θα γίνει επιπλέον κίνηση. Από την άλλη. η συγκεκριμένη περίοδος θα σηματοδοτήσει και την έναρξη των αποχωρήσεων. Οι Νιμανί.
Ζβασίγια θεωρείται δεδομένο πως θα κουνήσουν μαντίλι και δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν και κάποιοι άλλοι.
Σε ό.τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αυτό που λένε στον ΟΦΗ είναι ότι «πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε την Καλλονή για να έχει αξία η νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης». Εκτός πλάνων είναι οι Φραγκουλάκης. Λαμπρόπουλος. Περογαμβράκης.
Ο Φραγκουλάκης υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση σε κοιλιακους-προσαγωγους και η επιστροφη του στην αγωνιστική δραση προσδιοριζεται με το νεο ετος.
ΦΩΣ: Χειρουργήθηκε ο Φραγκουλάκης
 Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε χθες ο Μιχάλης Φραγκουλάκης σε μια προσπάθεια αφενός να ξεπεράσει το πρόβλημα στους κοιλιακούς, αφετέρου να τεθεί το ταχύτερο δυνατό ξανά στη διάθεση του Ρικάρντο Σά Πίντο. Ο έμπειρος μέσος της ομάδας του .
Ηρακλείου αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα σε έναν μήνα περίπου και δεδομένου ότι τότε θα υπάρχει διακοπή στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να καταφέρει να τεθεί σύ ντομα στη διάθεση του Πίντο.  Ζητούμενο για τον Πορτογάλο τεχνικό, η καλύτερη δυνατή διαχείριση του υλικού της ομάδας στα δύο επόμενα εντός έδρας πάιχνίδια με την Καλλονή, την Κυριακή για το πρωτάθλημα και την Τετάρτη για το Κύπελλο, καθώς στον ΟΦΗ δεν κρύβουν ότι θέλουν δύο νίκες, ώστε να πιάσει τόπο η τελευταία επιτυχία στη Ριζούπολη και να ανέβει ακόμη περισσότερο η ψυχολογία στα αποδυτήρια.
Θέλουν τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα να προστεθούν όσο γίνεται περισσότεροι πόντοι στο. .. σακούλι της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook