Στα υπόψιν της ΑΕΚ ο Παπάζογλου σύμφωνα με δημοσιεύματα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας GOAL o Θανάσης Παπάζογλου βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Ο υψηλόσωμος φορ του ΟΦΗ του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο του 2014, συνεπώς από τον Ιανουάριο θα έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του. Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα στην ΑΕΚ σκοπεύουν να κάνουν μια διερευνητική επαφή με τον παίκτη, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος τον είχε ως παίκτη στον Άρη.

Aναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Το όνομα του Θανάση Παπάζογλου έχει σημειωθεί στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ. 0 25χρονος σέντερ φορ περιοχής του ΟΦΗ είναι μία από τις περιπτώσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής που ενδιαφέρουν και που θα παρακολουθείται στενά. Τον ψηλόσωμο στράικερ γνωρίζει πολύ καλά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (από τη συνεργασία τους στον Αρη), ενώ είναι πιθανό να γίνει και μία επαφή τον Ιανουάριο (κυρίως διερευνητικού  χαρακτήρα). Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις και πέτυχε οκτώ γκολ, ενώ φέτος έχει βρει μόλις μία φορά στο πρωτάθλημα τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Τον περασμένο Ιανουάριο ο Θανάσης Παπάζογλου είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, το οποίο έχει ισχύ us το καλοκαίρι του 2014.
Συνεπώς θα έχει το δικαίωμα περίπου σε ένα μήνα από τώρα να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του όπου εκείνος επιθυμεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook