«Ασπρόμαυρος Τύπος»… Κυριακή 1 Δεκεμβρίου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

 Δείτε και σήμερα τον “Ασπρόμαυρο Τύπο”, Κυριακή 1  Δεκεμβρίου, μέσα από το Gentikoule με τα κυριότερα δημοσιεύματα που αφορούν τον ΟΦΗ. 

Sportday: «Πονοκέφαλος» Σα Πίντο για την ενδεκάδα

Η απουσία του Αλέξη Περογαμβράκη (θα λείψουν και οι επίσης τραυματίες Μιχάλης Φραγκουλάκης και Ανδρέας Λαμπρόπουλος) αποτελεί τον πονοκέφαλο του Ρικάρντο Σα Πίντο για το απογευματινό παιχνίδι με την Καλλονή στο «Γεντί Κουλέ».
Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε ότι θα επιλέξει τη 11άδα δύο ώρες πριν από την έναρξης της αναμέτρησης. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι θα επανέλεθει στην ενδεκάδα ο Ματίας Βερόν. που μαζί με τον Ζέλικο Καλάιτζιτς και τον Γιώργο Μακρή θα συγκροτήσουν τη μεσαία γραμμή, με τον Ζε Εντουάρντο δεξιά στην επίθεση, τον Βασίλη Κουτσιανικούλη αριστερά και τον Σάκη Παπάζογλου στην επίθεση. Το δεύτερο σενάριο είναι χωρίς τον Βερόν. Με τον Ζε Εντουάρντο στο κέντρο, τον Βασίλη Κουτσιονικούλη δεξιά στην επίθεση και τον Μάικλ Ογιος αριστερά του φουνταριστού Σάκη Παπάζογλου. Οπως και να ‘χει, οι «μελανόλευκοι» δεν σκεφτονται άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. ώστε να έχει και αντίκρισμα το «διπλό» του προηγούμενου Σαββάτου στη Ριζούπολη. Ο Σα Πίντο αισιοδοξεί ότι με τη βοήθεια του κόσμου ο ΟΦΗ θα τα καταφέρει.

GOAL: Αντεπίθεση στο κάστρο του
ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ TO ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΟΦΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΡΙ ΤΟΥ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡίίΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ – ΧΩΡΙΣ ΗΤΤΑ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΤΟ «ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ», ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΣΕΡΙ ΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΕΣΒΙΟΙ
Επιτακτικη ειναι η νικη για τον ΟΦΗ και ο Σα Πιντο περιμενει να δοθει συνεχεια στις καλες εμφανίσεις και στις νικες μετα το διπλο στη ριζουπολη
Το διπλό στη Ριζούπολη τόνωσε την ψυχολογία των ανθρώπων του ΟΦΗ και άλλαξε άρδην το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου. Οι Ηρακλειώτες επιστρέφουν στο «Γεντί Κουλέ» μετά από τρεις εβδομάδες και τη νίκη επί του Αρη, υποδεχόμενοι τη φορμαρισμένη Καλλονή.
Το ζήτημα για την ομάδα του Σα Πίντο είναι να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς σε δεύτερο συνεχόμενο ματς για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και να αρχίσει σιγά σιγά να ξεφεύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Οι απουσίες των Περογαμβράκη, Κουτσιανικούλη, Λαμπρόπουλου δεν προβληματίζουν τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να πιέσουν τον αντίπαλο και να πετύχουν ένα γκολ όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Στον αντίποδα, η ομάδα της Λέσβου βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα. Προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και  δείχνει ικανή να συγκεντρώσει ακόμα περισσότερους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για γρήγορη παραμονή.
Μάλιστα, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη είναι η δεύτερη καλύτερη σε εκτός έδρας συγκομιδή βαθμών, μετά τον Ολυμπιακό. Αγνοεί, πάντως, την ισοπαλία έως τώρα στο πρωτάθλημα και ο ένας βαθμός στο «Γεντί Κουλέ» ίσως θεωρηθεί ικανοποιητικός.
Ουσιαστικά, ο ΟΦΗ είναι αυτός που καίγεται περισσότερο για τη νίκη. Το γεγονός ότι δεν έχει ηττηθεί είναι σημαντικό, αλλά παράλληλα σε έξι παιχνίδια έχει κερδίσει μόνο τον Αρη.
Στοιχείο αρνητικό που τον κρατάει στα χαμηλά και τον υποχρεώνει να ανεβάσει ταχύτητα στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από το οημερινό.
Εξάλλου, αν οι Κρητικοί δεν τα καταφέρουν και πάλι, η νίκη επίτου Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική δεν θα έχει αντίκρισμα και δεν θα πιάσει τόπο έτσι όπως πρέπει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook